Ljubav i veze

Zar toliko!? Evo koliko traje se*s parova kad postanu roditelji

Napisao H. H.

Kada ste zadnji put ostali u krevetu duže, imali vrijeme samo za sebe?

Parovima koji su postali roditelji, ako još i uz to imaju i brojne poslovne obaveze, pet minuta “mira” samo za sebe zvuči kao nemoguća misija, piše “Vecernji“.

Istraživanje koje je obuhvatilo 1776 roditelja, a čiji su rezultati objavljeni na portalu ChannelMum.com, pokazalo je da prosječan seks roditelja traje samo dvije minute i 15 sekundi. S obzirom da promidžbeni program na TV-u ponekad traje i oko 10 minuta, možemo slobodno reći da za vrijeme reklama stignete imati odnos i više puta.

Jedan od 12 parova priznaje da imaju toliko malo vremena za sebe da njihovi seksualni odnosi traju kraće od minute. Više od četvrtine, 26 posto ispitanih ne troše vrijeme na razodijevanje kako bi imali više vremena za sebe, a 27 posto sudionika istraživanja tvrdi da koriste igračke za seks kako bi ubrzali stvari.

Čak 71 posto sudionika istraživanja priznalo je da imaju brze odnose kako bi sačuvali strast u vezi nakon što su postali roditelji. Iako tri četvrtine ispitanih ima rjeđe odnose nakon rođenja djeteta, gotovo polovina ispitanih očeva, njih 47 posto, tvrdi da imaju bolji seksualan život nego prije rođenja djeteta. Istog je stava tek 29 posto majki.

Trećina ispitanika priznaje da “lovi” svaku priliku kako bi uživali s partnerom. Smatraju kako nije bitno koliko seks traje ako u njemu uživate, čak i ako traje kraće od 60 sekundi. Istraživanje je pokazalo i da jedan od osam očeva šalje erotske fotografije svojim suprugama, a 35 posto njih traži i svoje partnerice da uzvrate sa svojom fotografijom.

Ipak, žene bi radije da suprug skuha večeru nego da im pošalje svoju fotografiju.

Komentari

komentara