Ljubav i veze

Srodna duša prema horoskopskom znaku: Ovnu treba nako da ga izaziva, Strijelcu da ga iznenađuje!

Napisao H. H.

Saznajte šta je to što je vama zaista potrebno da pronađete u srodnoj duši kako biste živeli srećno do kraja života

Svi sanjamo o tome da pronađemo svoju srodnu dušu, sa kojom ćemo provesti ostatak života. Ipak, nije uvek lako znati šta je ono što nam je zaista potrebno i na šta treba da obratimo pažnju. Možda ne zvuči previše romantično, ali nekad nas srce zavara, pa se zaljubimo u osobu koja nam prema karakteru ne odgovara i sa kojim ne bismo nikad bili srećni.

Saznajte šta je to što je vama zaista potrebno da pronađete u srodnoj duši kako biste živeli srećno do kraja života.

Ovan

Kada je u pitanju pronalaženje srodne duše, nećete biti zadovoljni sve dok ne pronađete nekog ko vas izaziva. Prostije rečeno, treba vam neko ko je više agresivan nego pasivan, neko ko se ne boji da vam kaže i ono što ne želite da čujete.

Bik

Vama treba srodna duša koja će vas gurati da budete najbolja verzija sebe. Sećate se onog da nesreća nikad ne dolazi sama? Vama zato treba neko ko će vas pogurati kada se osećate loše, ne dozvoliti vam da potonete.

Blizanci

Kako stalno imate na umu milion ideja i planova, treba vam neko ko će pomoći da usmerite svoju energiju na nešto korisno, što će vam pomoći u životu. To je osoba koja je prizemna i koja će vam dati čvrst temelj na kom ćete moći dalje da gradite svoj život.

Rak

Vama treba neko ko ume da sasluša i vaše najdublje misli i emocije bez osuđivanja. To je osoba koja mora biti osećajna i sposobna da vam pomogne da pronađete odgovor na svoja pitanja umesto da vam kaže utešne fraze, kao što su to činili vaši prethodni partneri.

Lav

Vama je potreban neko ko će razumeti da lice koje pokazujete u javnosti ne mora da bude ono što zaista jeste. Da, vi volite da ste u centru pažnje i da se držite na nivou, ali privatno, umete da skinete masku i pokažete pravu verziju sebe onima sa kojima ste najdublje povezani.

Devica

Vaš savršen partner je neko ko će vam pomoći da prihvatite sebe. Već ste previše samokritični. Stoga, nasuprot drugim znakovima, vama ne treba neko ko će vas gurati da budete bolji. Potreban vam je neko ko će vas voleti i prihvatiti takve kakve jeste.

Vaga

Vama je potrebna osoba koja će vam pokazati da je u redu da ne budete uvek u centru pažnje. Stalno ste okruženi ljudima i sve oči su uprte u vas. Prava srodna duša daće vam namerno dovoljno prostora da shvatite sa možete preživeti i sami sa sobom i svojim mislima.

Škorpija

Najvažniji kvalitet koji osoba pored vas može imati jeste apsolutno poverenje. U prošlosti ste razvili strah od prave intimnosti jer su vas više puta izdali. Sa pravom osobom biće vam prijatno da budete otvoreni.

Strelac

Vaša srodna duša mora da voli promene i uzbuđenje. Bilo bi vam smrtno dosadno sa nekim ko bi pre ostao kod kuće uveče i ko ne voli putovanja. Treba vam neko ko voli avanture i ko vas često iznenađuje svojom spontanošću.

Jarac

Treba vam neko ko ume da prevaziđe predvidljiv konzervativan oklop koji stavljate na sebe i ko će videti uzbuđenje u vama. Prava osoba pomoći će vam da se opustite i uživate u životu. Sa njom ćete otkriti nove delove svoje ličnosti o kojima niste ni sanjali.

Vodolija

Prava osoba podržaće vas i u najluđim i najiracionalnijim idejama. Okruženi ste mnoštvom ljudi, i privatno i poslovno, koji sumnjaju u vas. Srodna duša biće uvek tu uz vas da vam pruži reči podrške.

Ribe

Vaša srodna duša mora biti pozitivna osoba koja će vas ispuniti toplim osećanjima, koja vam bivši nisu pružili. Zbog njene ljubavi, i sami ćete početi da mislite pozitivnije i otkrićete svoju optimističnu i kreativnu stranu.

Izvor: fokuzz.com

Komentari

komentara