Ljubav i veze

Simbol seksipila – Zašto se muškarci pale na žene u štiklama?

Napisao admin

Kada pričamo o štiklama, mrtva je trka između toga da li se ovaj simbol ženstvenosti i seksipila više dopada damama ili muškarcima.


Štikle (Foto: cure.ba)

Na štikle podjednako padaju i žene i muškarci. Žene kada savršene primjerke vide u izlogu i zalijepe se za staklo istog, zamišljajući ih na svojim stopalima, a muškarci kada ih vide na ženskoj nozi koja samopouzdano korača ulicama grada.

Sve što u tom trenutku žele je isti takav primjerak u njihovom krevetu. Ne bi oni tu ništa dirali. Štikle su muškarcima svojevrsna asocijacija na seks i kada god ih vide na nekoj seksi dami, istog trenutka počnu da “balave”. Zbog čega štikle imaju toliku moć?

Prema nedavno rađenom istraživanju, štikle su moćan afrodizijak za sve pripadnike jačeg pola jer ženski hod čine zavodljivijim, ženstvenijim i seksipilnijim. Žena koja hoda na štiklama ima potpuno drugačije držanje od žene koja korača u ravnoj obući. Pravi manje korake, grudi podiže u vis i više njihe bokovima što predstavlja apsolutno “smrtonosnu” kombinaciju po muški rod.

Ipak, reakcije na visoke potpetice nisu iste kod svih muškaraca već se razlikuju u zavisnosti od kulture i tradicije zemalja iz kojih podstiču. Ipak, svi su složni oko jedne stvari, a to je da štikle definitivno igraju jako bitnu ulogu u privlačnosti, za razliku od ravne obuće.

telegraf

Komentari

komentara