Ljubav i veze

SINGL DAME – Ovo su trikovi za pronalaženje muškarca

Napisao admin

Konkurencija na tržištu samaca je velika. Ženama nije lako da pronađu partnere, bez obzira na to u kojim su godinama. Zato vam donosimo trikove koji će vam olakšati potragu.


žena (foto:cure.ba)

Singl dame koje su u potrazi za muškarcem treba da vode računa o pojedinim stvarima. Danas je konkurencija na tržištu samaca izuzetno velika, pa potraga uopšte ne pada lako. Međutim, uz nekoliko smjernica čitav proces može da se olakša i da se pojednostavi. Potrebno je samo da se posvetite sebi i da pojedine stavke u svom životu dovedete u red.

Dobar frizer. Ukratko, frizura će vam dati potrebno samopouzdanje koje neće ostati neprimećeno u muškom društvu.

Smisao za humor. Definitivno će vam trebati doza humora. Optimizam uvijek plijeni i privlači, baš poput pravog magneta.

Poslovna karijera. Samostalnost je izuzetno bitna kako za vas, tako i za muškarca koji vas upoznaje. Osim što same sebi plaćate račune, vaša poslovnost će njemu biti razlog više da vas poželi pored sebe.

Pristojan Fejsbuk profil. Ukoliko ste u potrazi za dečkom, dobro bi bilo da sa svog profila obrišete sve slike koje imaju veze s bivšim dečkom.

Vrijeme. Stalno kašnjenje na sastanke nije prihvatljivo. Jedno kašnjenje može da bude slatko, ali ništa više od toga. Muškarci cijene žene koje poštuju dogovoreno vrijeme.

Optimista. Niko ne želi da provede svoje slobodno vrijeme s nekim ko uvijek ima negativno mišljenje. Izbjegavajte da pričate o lošim stvarima i, ukoliko naiđete na pesimistu, zaobiđite ga.

Dobar vid. Nemojte sebi da dozvolite da vas samoća i očajnička želja za upoznavanjem nekoga spriječe da uočite ozbiljne nedostatke muškarca koji je pred vama.

Vibrator. Obavezno treba da ga posjedujete, jer će vas on spriječiti da ne završite u krevetu s nekim gubitnikom.

Telegraf

Komentari

komentara