Ljubav i veze

Kada je povrijeđena – 5 kreativnih načina da mu se osvetiš

Napisao admin

Kada je povrijeđena, žena je ili veoma tužna ili veoma bijesna – sredine nema. A nijedno od ta dva stanja nije dobro po ten.


žena (foto:cure.ba)

Smjenjivanje plača i bijesa, i ostale “kako si mogao” reakcije samo će da te iskidaju, a on će u svojoj glavi biti još veća muškarčina. Samim time što si u rastrojenom stanju, njegovo samopouzdanje i nadmoć se povećavaju, jer te je doveo tamo gdje je htio – do ludila. 

Bujicu emocija koje osjećaš nekako treba kanalisati. Zašto ne obrnuti ugao gledanja i od sopstvene “tragedije” napraviti urnebesnu zabavu? 

TELEFONSKI “MALTRETMAN”

Zamisli da ti 98 puta pozvoni telefon i čuje se s druge strane: “Dobar dan, je l’ vi rasplođujete gliste za pecanje” ili “Zovem povodom ličnog oglasa, odgovoram opisu, korpulentna sam i volim da kažnjavam?!” Tako je, daj njegov broj u oglase, ali sa što konkretnijom i kreativnijom ponudom. Neka mu telefon vrišti non-stop! Neka i on bude izluđen. 

VEĆI, NAJVEĆI, TAMAN!

Ukoliko te povrijedio kao ženu, a jeste, najbolja odmazda je da ga povrijediš kao muškarca. A gdje je drugdje muškarac najranjiviji kad već mozga i srca nema, nego u preponama? Kupi XXL kondome i podmetni ih tamo gdje si sigurna da će ih naći. Erektivni disbalans zagarantovan. 

ULIČNA UMJETNICA

Znaš li šta sve može da se uradi sa auto lakom, na primjer neon pink boje? E pa lijepo kupi isti i napiši mu na zgradi “Milane, volim te iako imaš bubuljice po dupetu”, ili mu nacrtaj leptiriće i cvjetiće po automobilu. A za kraj mu ofarbaj omiljene cipele. 

SAD JA TEBE DA IZNENADIM

Kupovina preko žice može biti jako zanimljiva, posebno kad kupuješ nasumice. Zamisli ga samo kako momku iz kurir službe objašnjava da nije poručio montažni bazen za djecu, heklane čizme i vakuum vibrator (onaj koji može da se zalijepi na zid). 

NEODOLjIVI ZLOĆKO

Odšij mu dugmad sa košulja i ušij nova u istoj boji, samo druge veličine. Pozovi firmu gdje radi, predstavi se kao njegova majka i poruči mu preko kolege da ne zaboravi da kupi kiseli kupus i vinobran. Napravi Fejsbuk stranicu “Milan Petrović svjetski prvak u preskakanju vijače” i pozovi sve njegove prijatelje. Napuni mu poštansko sanduče brašnom. Pošalji mu tamburaše pod prozor da mu odsviraju pjesmu koju najviše mrzi. 

Izludi ga, baš kao što je on izluzdeo tebe. Povrijeđenost ne mora uvijek da rezultuira suzama i bijesom, ako već moraš da se isprazniš, uradi to sa stilom i pritom se vrhunski zezaj i šegači. 

Ubrzo ćeš se osjećati bolje i moći ćete vas dvoje da nastavite tamo gdje ste stali, ili u suprotnom – ako je kraj, bar te neće zaboraviti do kraja života. Bolje da budeš lujka neko muka. A i nerviranje nije dobro za ten – stvara bore. Pa ti vidi…

Blic.rs

Komentari

komentara