Ljubav i veze

Osim što su važna erogena zona – Nevjerovatni razlozi zašto muškarci obožavaju ženske grudi

Napisao admin

Osim što su važna erogena zona i hrane ih u najranijim danima života, ženske grudi imaju još mnogo značenja – bar za muškarce.


grudi (foto:cure.ba)

Muškarci vole ženske grudi. To je opšte poznata činjenica, ali žene svejedno ne razumiju tu mušku fascinaciju grudima. Nije to samo zato što su lijepe ili što su simbol ženstvenosti, razlozi su zapravo različiti i vrlo zanimljivi. Vrijeme je da ih i vi naučite. 

SMIRUJU IH 

U ovom surovom svijetu punom oštrih ivica – u bukvalnom i prenesenom značenju – ženske grudi dođu kao melem na ranu. Oble, jedre i tople uspješno smiruju muškarce. Naravno, podsvjesno ih podsjećaju i na najranije djetinjstvo kada su im obezbjeđivale hranu te pružale osjećaj sigurnosti, stabilnosti i zaštićenosti. 

SIMBOL PLODNOSTI 

Grudi su jedne od glavnih obilježja ženstvenosti. Ako su jedre i lijepe, u muškarcima podsvjesno bude osjećaj plodnosti, obilja i zdravlja, ali i osjećaj za produženje ljudske vrste. Ženske grudi njima označavaju žensku sposobnost za davanje i održavanje života te brige i nježnosti. 

VAŽNA EROGENA ZONA 

Muškarci znaju da su ženske grudi izuzetno osjetljive pa su zato važna erogena zona. Budući da svakipravi muškarac želi da pruži ženi užitak, zna da grudi u tomu imaju važnu ulogu pa se trudi da ih prouči – u svakom pogledu. 

PRIJATNE SU OKU 

Muškarci su vizuelni tipovi i uzbuđuje ih ono što vide (a ponekad i ono što ne vide). Upravo zato znaju da gledaju u ženske grudi, čak i kad to nije baš pristojno. Jednostavno ne mogu da se suzdrže jer znaju da je to jedan od najvažnijih dijelova tijela kada je riječ o seksualnosti. 

UTICAJ DRUŠTVA 

Možda bi bilo bolje reći da je zapravo riječ o uticaju medija s obzirom na to da smo svakodnevno izloženi velikom broju slika ženskih grudi. Budući da ih stalno bombarduju takvim informacijama, muškarci postaju “programirani” – ženske grudi su predmet poželjnosti. 

PRIVLAČNOST SKRIVENOG 

Za razliku od ženskih ruku koje su uvijek izložene kad je napolju toplo, grudi su uvijek skrivene. I to golica maštu muškaraca, a ženske grudi čini gotovo mističnim predmetom i objektom radoznalosti i želje, piše T portal. 

tportal.hr

Komentari

komentara