Ljubav i veze

Način na koji vas grli – Otkrijte njegova prava osjećanjima prema vama bez ijedne riječi

Napisao admin

Muškarci možda ne pričaju o osjećanjima, ali njihov govor tijela može da pokaže šta osjećaju. Da bi dobili uvid u njegovu ličnost i skrivene želje, posmatrajte kako voli da se mazi sa vama na kauču.


par (foto:cure.ba)

Privuče vas na svoja grudi 

Iako se ovakav dečko možda prikazuje kao frajer, on je u stvari velika beba. “Kad vas dečko privuče bliže svom srcu, pokazuje da vam je privržen i da ima duboka osjećanja,” objašnjava stručnjak za komunikaciju Odri Nelson, autorka knjige “Nemoj da kažeš”. 

“Ovim potezom, dok ste naslonjeni na muževan dio njegovog tijela, pokazuje da može da vas zaštiti.” 

Ovaj pouzdan muškarac voli da brine o svojoj djevojci, bilo da se radi o postavljanju polica ili pripremanju tople čokolade poslije napornog dana na poslu. U krevetu vjerovatno preuzima kontrolu – njegove omiljene poze su misionarska i odpozadi.

Položaj kašike 

Razmislite o ovom položaju: sklupčani tijelo do tijela, vaša guza naslonjena na njegovu muškost, a njegove ruke slobodne da lutaju. Ovo je definitivno jako strastven položaj! 

“Ovaj muškarac vjerovatno ima jak seksualni nagon,” kaže Nelson. “Iako stvarno uživa u maženju, možda ima problema s izražavanjem emocija.” Možete očekivati da će vam rađe pokazivati ljubav djelima nego riječima. 

Stavi glavu u vaše krilo 

Ako volite da brinete o svom muškarcu, pogodili ste džekpot. 

“Muškarci koji vole ovaj položaj su skloni da traže puno pažnje u vezama – očekuju od svojih partnerki da im pomognu da se osjećaju bolje u svojoj koži,” objašnjava Piter A. Anderson, profesor komunikacija na San Dijego državnom univerzitetu. “On vjerovatno nema problema s izražavanjem emocija, vrlo je osjećajan i spreman da podijeli s vama sve što mu se mota po glavi”.

Ovaj dečko želi da vas usreći – obasipaće vas pažnjom i njegova misija biće da vas potpuno zadovolji u krevetu. 

Prebaci jednu ruku oko vas 

“Stavljanje jedne ruke oko vašeg ramena nije baš intiman potez,” kaže Anderson. “Grli vas, ali se ni malo ne prilagođava vašem položaju.” Dobra vijest je to da je on svjestan da vam je bliski kontakt važan i poštuje vašu potrebu za maženjem. U seksu će nastojati da vas zadovolji, samo mu dajte smjernice.

Cosmopolitan.rs

Komentari

komentara