Ljubav i veze

Mlada kazala čije prezime uzima, iz dubine sale se začulo “KU*VO”!”, kada je shvatila ko je tu GROZOTU izustio, nastao je opšti haos!

Napisao H. H.

Mnogi mladenci pre odluke o zadržavanju ili menjanju prezimena, razgovaraju o tome, ali izgleda su ovi Leskovčani trebali to da urade i sa svojom rodbinom.

Incident među svatovima se dogodio u poznatom gradskom restoranu nakon što je mlada matičaru saopštila da zadržava svoje prezime i na njega dodaje suprugovo, piše “Alo“.

Po rečima zaposlenih u gradskoj Matičnoj službi, u poslednjih godinu dana, svega 20 odsto devojaka se nakon braka odlučilo da zadrži svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

“Ku.vo!” začulo se nakon mladine odluke iz dubine sale, a tu pogrdnu reč izgovorio je lično njen svekar. Po rečima muzičara koji su zabavljali goste, na veselju ništa više nije bilo isto.

“Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imaju “pedigre” uspešnih leskovačkih privrednika”, pričaju muzičari.

Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: Glupa ku.vo! – ova joj je odgovorila: A što sam glupa?, nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani – prepričava basista u svadbarskom bendu, a njegovu priču potvrđuju i konobari i neki od svatova.

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije ipak sve kulminiralo sveopštom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završeno.

Komentari

komentara