Ljubav i veze

Procjenite vašeg frajera – TEST: Da li je on gospodin Pravi?

Napisao admin

Ljubav često zna da bude slijepa. Žene se zaljube, postanu opsjednute mnogim sitnicama, koje ni ne igraju najvažniju ulogu, a zanemare one krupne stvari. Međutim, pomoću nekoliko sugestija možete da provjerite da li je on zaista muškarac koji vam je potreban u životu.


Ljubavni par (foto: cure.ba)

Ljubavno “sljepilo” u vezi je najčešći problem mnogih žena. Zaljube se i ne vide realnost. Ne vide da njihov partner nije taj sa kojim će sretne i nasmijane provesti cijeli život.

U ljubavi ljudi često zažmure na mnoge probleme, odbijajući da vjeruju da se to zaista dešava ili da je ta osoba zaista takva. Međutim, nikada ne treba vjerovati samo sebi, već se uvijek treba konsultovati i sa bliskim prijateljima.

Za početak, sjednite sami sa sobom i riješite test, na osnovu kojeg ćete moći da vidite da li je vaš dečko zaista za vas ili je jednostavno gospodin Pogrešni.

Test za brzu procjenu vašeg frajera

Napomena: Svaki odgovor ocijenite ocjenama od 1 do 10. Budite iskreni prema sebi, a evo i pitanja:

Koliko vas često masira ili pokušava da vam ugodi na druge načine? I koliko je pritom pažljiv i nježan?

Koliko često kuha za vas dvoje? (Ocijenite učestalost i uloženi trud)

Koliko ste zadovoljni seksom?

Koliko vam često govori da vas voli i koliko često to pokazuje na druge načine? Trudi li se oko vas?

Kada dobro razmislite i donesete konačne odluke, sabrane ocjene uporedite sa slijedećim rezultatima:

Manje od 25 bodova

Ostavite ga bez razmišljanja, nećete zažaliti. Zaslužujete bolje, to više nema nikakve veze s njim nego samo i jedino sa vama.

Od 25 do 28 bodova

Ovaj slučaj je na samoj granici! Zanemarivanje je već postalo navika, a ako se nastavi, odnosno pogorša, raskinite u roku od nedjelju dana.

Od 29 do 33 boda

Muškarac ima potencijala, ali morate da poradite na vezi. Možda je preopterećen poslom ili nekim drugim stvarima, pa mu treba vaš dodatni podsticaj. Recite mu šta želite i šta očekujete od njega i posmatrajte kako će se prilagoditi vašim zahtevima.

Od 34 do 40 bodova

Kraj sebe imate čovjeka kakvog ste oduvijek želeli. Zaljubljen je, trudi se maksimalno oko vas i takav tip vas neće napustiti.

telegraf.rs

Komentari

komentara