Ljubav i veze

Da znate na čemu ste – Je li on dobra osoba? Zamolite ga da riješi ovaj test

Napisao admin

Ako je 'prošao' na prvom i petom zadatku, ima nade.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Kako bilo koja žena može biti sigurna da novi muškarac neće obmanjivati ili varati – ili je ostaviti na cjedilu u nekoj opasnoj situaciji?

Da se to ne bi dogodilo, muškarac mora biti odan, suosjećajan, pošten, nježan, lijepih manira, poslušan, vesele naravi, hrabar, moralan, s dobrim navikama osobne higijene, ambiciozan i uvijek spreman podržati vas. Naravno, od koristi je ako zna kuhati i popravljati stvari.

Dakle, je li vaš muškarac oličenje svih ovih osobina? Zamolite ga da riješi ovaj test.

1. Navedite četiri specifične situacije u kojima ste iskazali četiri osobine s navedenog popisa poželjnih karakternih crta.

2. Napišite listu svojih redovnih kućanskih obveza (najmanje pet) i zapisujte svaki put kada ih završite u razdoblju od tri mjeseca.

3. Napravite bar dva od ovih zadataka: zamijenite žarulju, skuhajte kavu, zatvorite ventil na sudoperu, kupite voće i povrće na tržnici, zašijte gumb.

4. Pripremite i poslužite: dvije večere, jedan ručak i jedan doručak za sebe i još dvije osobe. Potrudite se da sve bude gotovo u određeno vrijeme.

5. Navedite nekoliko razloga zbog kojih ste važni svojoj obitelji. Razgovarajte o tome s bliskom osobom.

O.K., možda možete tolerirati njegove loše kuharske sposobnosti, ali svaki muškarac mora ispuniti bar tri uvjeta: biti vjeran, kulturan i empatičan.

Ako je ‘prošao’ na prvom i petom zadatku, ima nade.

vecernji.hr

Komentari

komentara