Ljubav i veze

Dnevni horoskop za 29. juli 2018: Blizanci preuveličavaju svoje poslovne mogućnosti, Djevica gubi kontrolu, Ribe prestroge prema voljenoj osobi

Napisao H. H.

Danas je nedjelja, 29. juli/srpanj 2018. godine. Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Ovan nezadovoljan, Bikovi napeti, Raku velika podrška partnerova ljubav, Lav osvaja nečiju naklonost, Vaga u sjajnoj formi, Škorpija u dilemi, Strijelac provocira, Jarac opterećen pogrešnim slutnjama, Vodolija nepravedna prema partneru

OVAN

POSAO: Neko ne ispunajva sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevaziošli trenutni nesporazum. Na kraju ćete shvatiti da sve ima svoju cijenu.
LJUBAV: Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lijepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procjena.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu, piše “Aura“.

BIK

POSAO: Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju djelimično rješenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.
LJUBAV: Maštovitost djeluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.
ZDRAVLJE: Napetost.

BLIZANCI:

POSAO: Djelujete inperativno i vjerujete u ličnu procjenu i zato kategorilno odbijate nove pregovore ili savjet koji vam upućuju biski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.
LJUBAV: Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate

RAK

POSAO: Napravili ste dobru poslovnu procjenu i zato djelujete samouvjereno pred osobom koja pokušava da ograniči vaš uticaj. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na ostale saradnike.
LJUBAV: Važno je da sačuvate ljubavni sklad ili povjerenje u svog partnera. Potrebna vam je emotivna ravnoteža i psihološki oslonac.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

POSAO: Vašu duhovnost, inventivnost ili veliku upornost okolina tumači na različite načine. Uspijevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima kao i da osvojite nečiju naklonost.
LJUBAV: Uvijek postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što vam se dopada.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

DJEVICA

POSAO: Ponekad gubite kontrolu nad važnim situacijama u poslovnom dijalogu. Potrebno je da osmislite alternativno rješenje. Dobro procijenite svoje poslovne mogućnosti prije nego što progovorite pred saradnicima.
LJUBAV: Partner razumije vaše želje, ali nema dovoljno volje ili načina da vam ugodi. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše namjere.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

VAGA

POSAO: Ne vjerujte u nečije procjene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicima i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.
LJUBAV: Vaše raspoloženje djeluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.
ZDRAVLJE: Nalazite se u sjajnoj formi.

ŠKORPIJA

POSAO: Nečije usluge za vas imaju visoku cijenu o zato tražite jednostavnije poslovno rješenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska.
LJUBAV: Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

STRIJELAC

POSAO: Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspjeh. Pretjerujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike.
LJUBAV: Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Djelujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

JARAC

POSAO: Bez obzira na dobro osmišljenu taktiku koju sprovodite prema poslovnim partnerima, još uvijek nema vidljivih rezultata. Odgovori koje očekujete stižu sa izvjesnim zakašnjenjem.
LJUBAV: Nema potrebe da se ponašate suviše tajantsveno pred svojim partnerom. Ponekad ste opterećeni pogrešnim slutnjama.
ZDRAVLJE: Prijat će vam neka sportska aktivnost i relaksacija.

VODOLIJA

POSAO: Napravili ste pogrešnu procjenu i prednost dajete poslovima koji ne donose peraktičnu korist. Postoje situacije kada bezuslovno morate da ispoštujete nečiju volju i zahtjeve.
LJUBAV: Potrebno je da profiltrirate svoja osjećanja i misli i zatražite nečije razumijevanje za propuste koje ste učinili. Uradite to već danas! Ne čekajte sutra!
ZDRAVLJE: Preosjetljivi ste.

RIBE

POSAO: Na osnovu izjava svojih saradnika možete da procijenite raspoloženje koje vlada u vašoj okolini i nečiju reakciju. Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše stogi prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Komentari

komentara