Ljubav i veze

Dnevni horoskop za 26. juli 2018: Rak pred raskidom ljubavne veze, Vaga u romansi na radnom mjestu, Vodoliju privlače ekscentrične osobe

Napisao H. H.

Evo šta su vam zvijezde pripremile za četvrtak, 26. juli/srpanj 2018. godine: Ovan pun poslovnih ideja, Bik brzoplet, Blizanci ne uzvraćaju emocije i ljubav, pred Lavom nova poslovna šansa, Djevica se ne odvaja od partnera, Škorpija u romansi sa starom ljubavi, Strijelca primjećuju šefovi, Jarac ima jasan pravac, Ribe se osjećaju umorno.

OVAN

POSAO: Pojavljuje vam se odlična ideja za dalji poslovni tok. Ne želite mnogo toga da izgubite, niti da zaostajtete u trenutnim aktivnostima.
LJUBAV: Pojačan entuzijazam od strane partnera vas ne koči u daljem radu i ne želite da se odvajate od voljene osobe.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca

BIK

POSAO: Imate dovoljno razloga da se ozbiljno postavite u poslu kojim se bavite. Kotiranje na višoj ljestvici je vaš zadatak u narednom periodu.
LJUBAV: Poželljet ćete mnogo toga da postignete u emotivnom smislu, ali smatrate da ste dosta brzopleti u svojim odlukama. Ne želite da izgubite voljenu osobu.
ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije, piše “Aura“.

BLIZANCI

POSAO: Pojava nove ideje se ne kosi sa starom, pa je moguće da ćete biti skloni pojačanoj poslovnoj aktivnosti u toku dana.
LJUBAV: Ukoliko ste se odavno odvažili da emotivni status nije bitan, možete biti na lošem putu ka realizaciji svojih namjera jer partner vas voli, ali nailazi kod vas na otpor.
ZDRAVLJE: Pojačana kiselina u želucu.

RAK

POSAO: Niste u lošem raspoloženju i imate stav osobe koja želi mnogo toga sebi da priušti. Niste razmaženi i počet ćete da se dodatno angažujete na poslovnom segmentu.
LJUBAV: Pojačana tenzija između vas i partnera se odavno uočila. Samo je pitanje vremena da se desi raskid.
ZDRAVLJE: Sanjate košmare.

LAV

POSAO: Poslovna šansa koju imate je nešto što ste odavno čekali. Na neke detalje ste malo lošije reagovali, ali uspjet ćete mnogo toga da riješite.
LJUBAV: Voljeli ste jedne osobu, ali bezuspješno. Ne očajavajte jer jedna Djevica je odavno u priči sa vama, mada vi to često negirate.
ZDRAVLJE: Nedostaje am relkcacvije

DJEVICA

POSAO: Vaša poslovna strana traži više anagažovanje. Ne želite da se zarobite i da pojačavate tenzije između kolega.
LJUBAV: Velike strasti na pomolu pa se nećete odvajati od partnera. Morata da budete dostupni za ono što želite da sprovedete zajedno.
ZDRAVLJE: Pojačana nervoza

VAGA

POSAO: Ukoliko vam se pruži satisfakcija za nešto bolju soluciju u kojoj ne možete da se odlučite kako da uradite zadatak obratite se jednom Ovnu koji ima rješenje za vas.
LJUBAV: Moguća romansa na radnom mjestu. Pazite kome pričate o svojim trenutnim emocijama. Kolegijalnost je danas na ispitu
ZDRAVLJE: Solidno

ŠKORPIJA

POSAO: Imali ste surov stav u trenutku kada su vas otvoreno prozivali za određene propuste koje vi uopće nista napravili. Osjećate se suvišno u kolektivu u kojem ste trenutno na funkciji.
LJUBAV: Voljeli ste ranije, ali to nije prestalo ni danas. Poželjet ćete da obnovite romansu od ranije, bez većeg pogovora.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRIJELAC

POSAO: Jak karakter vaših šefova vam daje solidan oslonac. Morat ćete da budete dovoljno fokusirani za nešto bolje partnerske poslove koje će vam ponuditi.
LJUBAV: Ne želite da budete sami. Ukoliko se budete odlučili da izađete i da se provedete ne budite skeptični, čak i da vam se cilj ne ispuni.
ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

JARAC

POSAO: Polje karijere vas opominje da je vrijeme da promijenite trenutnu strategiju. Pojačana tenzija kolega vas ne dotiče. Imate jasan pravac.
LJUBAV: Osjećate pojačanu dozu racionalnog i ne žalite zbog toga, već se polako navikakavate za nešto drugačiju ljubavnu priču.
ZDRAVLJE: Čuvajte se stresa.

VODOLIJA

POSAO: Sa trenutne tačke gledišta vi imate solidne aspekte za jači poslovni uspjeh. Morate da se uvijek informišete kada su u pitanju pojačane tenzije među kolegama.
LJUBAV: Privlače vas ekscentične osobe. Ukoliko ste sami, nije loša ideja da večeras odete u šetnju.
ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

POSAO: Polje inostranstva vas podstiče na određeni tip posla kojim se vi u suštini brzo zadovoljite, ali ste isto tako spremni da mnogo toga namjerno preskočite.
LJUBAV: Na emotivnom planu ćete imati solidne aspekte koji vam daju određenu satisfakciju kada je u pitanju jedna Djevica ili Rak.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Komentari

komentara