Ljubav i veze

“Kako sam otkrila da se moj muž tajno OŽENIO DRUGOM ŽENOM”

Napisao H. H.

Medicinska sestra Iv Gibni bila je u sretnom braku 17 godina, kada je njen muž Mauris počeo da se ponaša čudno. Postala je detektiv i otkrila da ima paralelni život.

Upoznali su se 1995. godine u Lagosu u Nigeriji, i odmah zaljubili jedno u drugo. Međutim, greškom mu je dala pogrešan broj i nije ga vidjela sedmicama prije nego što su ponovo naletjeli jedno na drugo, od kada su postali nerazdvojni. Tri mjeseca kasnije bili su u braku, a nakon dvije godine dobili su sina, prenosi “Blic“.

Međutim, 2011. godine otišao je da radi u Oman, a ona je ostala u Velikoj Britaniji. Njegovo ponašanje se promijenilo.

– Rekao mi je da se osjeća depresivno jer ne može da dolazi kući koliko bi želio, i da se muči sa životom u Omanu – ispričala je Iv.

Trebalo je da dođe 22. decembra 2012. godine kada joj je telefon zazvonio.

 Nemoj da dolaziš po mene na aerodrom, neću doći. Depresivan sam, vidio sam se sa savjetnikom koji mi je rekao da ne treba da idem kući – rekao joj je, piše “BBC”.

Kada je stigao u januaru odbio je da razgovara o problemima, zbog čega su se posvađali. Tada je napustio kuću, i osim u sudu više ga nije vidjela.

Zvala je agenciju od koje je iznajmio automobil, ali ga je već vratio. Međutim, žena sa druge strane žice rekla je da ga se sjeća kada je prošli put iznajmio automobil, pa je odglumila i tražila adresu. Prošli put je tražio najskuplji automobil, a ovaj put najjeftiniji.

Uz pomoć prijatelja koji su bili privatni detektivi saznala je da čovjek koji živi na toj adresi radi u kompaniji sa kancelarijom u Muskatu.

 Pomislila sam to mora da su neki prijatelji iz Omana, da se vratio i da nije mogao da dođe kući, pa da je ostao sa njima. Pomislila sam da je previše depresivan i da nema mentalnu snagu da održi aferu u tajnosti, i pustila sam sve to – rekla je Iv.

Međutim, započela je proces razvoda braka, ali istinu nije saznala sve do naredne godine.

Pozvala je broj koji je dobila ponovo i rekla da je iz kompanije za iznajmljivanje automobila. Javio se muškarac i predstavio kao njegov šurak, i da je on oženjen njegovom sestrom.

 Pozvala sam ponovo i javila se žena. Pitala sam je l’ to isti Mauris iz Liverpula i rekla je “da”. Upitala me je “Ko ste vi?”, na šta sam odgovorila “Ja sam njegova žena”. Sa druge strane slušalice čula se samo tišina – rekla je.

Mauris je ispričao novoj porodici da je razveden.

Na “Fejsbuku” je pronašla sliku žene koja ljubi njenog muža. Vjenčanje je bilo dva mjeseca nakon što je otišao od kuće.

Komentari

komentara