Ljubav i veze

RADA OSTALA BEZ DEČKA: Vradžbine su mi uništile vezu s Harisom!

Napisao H. H.

Rada Manojlović nedavno je raskinula sa Harisom Berkovićem, a pjevačica sumnja da su njenoj vezi presudile vradžbine. Naime, zvijezda “Granda” doživjela je nervni slom kada je dečka uhvatila u prevari.

Naime, ona dugo nije htjela da vjeruje da joj je Haris nevjeran, ali kada joj je djevojka s kojom je Berković završio u krevetu poslala slike, Manojlovićeva se uvjerila da on ipak švrlja, piše “Republika“.

– Rada sumnja da joj je neko ugatao i da zato nema sreće u ljubavi. Čak joj se i ova veza raspala uprkos tome što se ona svim silama borila da ostanu zajedno i da Harisa prihvate njeni prijatelji i porodica, što u početku nikako nije bilo lako – otkriva izvor blizak atraktivnoj pjevačici i nastavlja:

– Bila je očajna kada je vidjela njegove slike iz kreveta sa drugom djevojkom. Pitala se zašto samo ona ne može da nađe dečka s kojim će imati stabilnu vezu. Sve njene drugarice su se udale, a i na estradi je jedna od rijetkih koja je još bez muža. Čak je i otac često opominje da je vrijeme da svije gnijezdo. Svjesna koliko je ljubomore među njenim kolegama i ranije je sumnjala da joj neko radi crnu magiju, a sada je uvjerena u to. Tako se nedavno povjerila najboljoj drugarici da misli da su joj vradžbine uništile vezu s Harisom – zaključuje naš sagovornik.

Manojlovićka je nedavno i u emisiji “Glamur” otkrila kako su joj komšije u njenom rodnom mjestu vračale i da je svašta nalazila po dvorištu.

– Moj kraj, istočna Srbija, ogrezli su u vradžbinama. Dosta puta smo nalazili zapaljene svijeće napola, crvenim koncem uvijene, okačene da vise naopako, da gore i da te privlače na onaj svijet. Ali to ne može na nas da utiče nego se vraća njima – rekla je Rada pred kamerama TV Hepi.

Komentari

komentara