Ljubav i veze

Tehnika fatalnih zavodnica: Ako savladate Kleopatrin zahvat ni jedna vam neće biti ravna!

Napisao A. K.

Ko kaže da se njegova „alatka“ može masirati samo ustima ili rukama?

Za „zahvat Kleopatre“ potrebno je malo vežbe kao i dobro istrenirani vaginalni mišići jer ga „masirate“ upravo njima. Dok on leži na leđima, vi sedite na njega „na sve četiri“.

Kada uzmete njegov penis u erekciji među svoje stidne usne pokušajte da ga uvedete u sebe tako da naizmenično napinjete i opuštate mišiće.

Važno je da pri tome ni vi ni partner ne pomerate bokove. Kad se nađe u vama, pritskate, gnječite i vučete pomoću muskulature. Muškarci kažu da im je taj osećaj intenzivan i jako seksi.

Naučite da zavodite: Ovo su tajne privlačnih žena i muškaraca!
Međutim, ova tehnika ne služi samo za njegovo zadovoljstvo. I za žene može biti ekstremno seksi! Osim toga, trenirate i vaginalne mišiće – i sprečavate inkontinenciju.

Ovako se izvodi „pompoir“ za početnike – pritiskati, kontrahovati, vući i gnječiti: to su četiri osnovna poteza koja se izvode kod „zahvata Kleopatre“.

Najbolje je da ga naučite tako što ćete zamisliti da je njegov penis olovka koju vrtite između palca i kažiprsta tako da oba prsta pomerate u različitim smerovima. Upravo tako pokušavate da „obradite“ njegov penis svojom vaginalnom muskulaturom.

Videćete – ako vam ne uspe iz prvog pokušaja, isplati se – marljivo treniranje garantuje snažne vrhunce…

Izvor: 24sata.hr

Komentari

komentara