Ljubav i veze

MARIJA O TIPU ŽENE KOJI JE PRIVLAČI: Volim da se osjetimo, a znam i kako će izgledati moje vjenčanje!

Napisao H. H.

Popularna pevačica Marija Šerifović ne isključuje mogućnost da se uda. Ona bi volela da se njeno venčanje održi na plaži u Malibuu u Los Anđelesu.

Poslednjih nekoliko godina o njenom ljubavnom životu se dosta piše, a ona nijednog svog partnera nije predstavila javnosti. Ipak, Marija bi volela da život provede sa osobom koja joj odgovara u potpunosti, a ne isključuje mogućnost da napravi svadbu.

“Nemam pojma, možda se i desi. Mada kada ljubav postoji, smatram da papir kao papir kasnije može da napravi samo problem. Ne daj Bože. Imati proslavu kao venčanje i tako obeležiti ljubav je ono što hoću da se dogodi. Što da ne. Kada se budem venčala, znam kako će izgledati taj događaj, biće fantastično. Biće na plaži u Malibuu u Los Anđelesu. Ne bih se venčala u Las Vegasu jer taj brak nije pravi. To bih uradila kada bih hipotetički znala da ću se sutra razvesti. Šala ili komika, tada da”, rekla je Marija, a pošto smo se iznenadili time što planira da napravi intimno venčanje, ona je odreagovala:

“Ne, venčaću se u šatoru. Uzeću šator i staviću ga u Blok 63 na Novom Beogradu i zvaću celu estradu. To nije moja šoljica čaja”, iskreno je poručila Marija, a na pitanje šta za nju predstavlja brak, kaže:

“Nije teško pitanje. Brak i porodica su beskonačna ljubav, kompromisi i razumevanje kojeg još uvek nema. Ali sve ide sa vremenom, pa tako i to”.

Kako se o Marijinim partnerima često spekuliše, pitali smo je koji je njen tip muškarca ili žene.

“Nemam tip muškarca ili žene. Jako je važno da reagujem na ljudsku energiju, da li mi neko prija ili ne prija. Odbojan ili ne? Prepoznamo se i osetimo, to je ono na šta prvo reagujem. Kod bilo kog hodajućeg živog bića prvo primećujem obuću i ruke. Zbog ljudi koji čine moj život u stanju sam da napravim kompromise, za druge ne. Nebitno je da li su prijatelji ili saradnici, ko god to bio”, objasnila je Šerifovićeva.

kurir.rs

Komentari

komentara