Ljubav i veze

SAŠA KOVAČEVIĆ SPREMAN ZA ŽENIDBU: Uselio djevojku i njenu kćerku u svoj stan

Napisao H. H.

Pjevač poslije deset mjeseci veze započeo zajednički život sa bivšom misicom Zoranom Tasovac na Novom Beogradu

Saša Kovačević i njegova djevojka Zorana Tasovac konačno su počeli da žive zajedno.

Njih dvoje u pjevačevom stanu na Novom Beogradu ipak nisu sami. Poznato je da bivša mis univerzuma iza sebe ima propali brak u kojem je dobila kćerku i koju je popularni pjevač prihvatio kao svoje dijete. Zato i ne treba da čudi što im ona pravi društvo otkad su počeli zajednički život.

Ekipa emisije „Paparaco lov“ nedavno je pratila Kovačevića i zabilježila prvi javni poljubac pjevača i Zorane, koji se dogodio ispred teretane u Zemunu koju pjevač svakog dana posjećuje. Nakon toga su otišli na ručak u obližnji restoran, a onda i po djevojčicu u vrtić, nakon čega su se uputili u Sašin stan, koji se nalazi u luksuznom novobeogradskom kompleksu.

– Zoraninu kćerku volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja, pa ću se i ja, nadam se, u skorije vrijeme ostvariti u ulozi oca – rekao je pjevač nedavno kada su ga pitali kakav odnos ima sa kćerkom svoje djevojke.

Saša i Zorana počeli su da se zabavljaju u maju prošle godine. Pjevač je otkrio da je sadašnju djevojku vidio preko Instagrama, da su počeli da se dopisuju, pa tek kasnije su se vidjeli, kada su shvatili da su jedno za drugo. On dosad nije želio da Zoranu izlaže javnosti, pa je ona zbog toga i ugasila svoj profil na društvenoj mreži, ali su sada konačno uhvaćeni                                                                                                                                                                             Senzacija.ba

Komentari

komentara