Ljubav i veze

SONJA KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU SA LUKASOM: “Nije mi teško, niko nije umro!”

Napisao H. H.

Sonja Vuksanović kaže da je ne boli što joj je propao brak sa srbijanskim folk pjevačem Acom Lukasem i tvrdi da nije pročitala nijednu uvredu koju je on iznio na njen račun.

Sonja Vuksanović konačno je progovorila o svom razvodu od folkera Ace Lukasa i ekskluzivno za “Informer” poručila da joj nije teško što joj je brak propao

Kreatorka kaže da joj niko nije umro da bi patila:

Nije mi teško. Pitaju me da li se držim. Pa što se ne bih držala, nije mi niko umro – rekla je sa osmijehom na licu Sonja Vuksanović.

Ona kaže da je pored cijelog skandala koji je potresao njenu porodicu uspjela da sačuva duševni mir zato što nije čitala izjave svog još uvijek zakonitog supruga. Sonja tvrdi da ni ne zna da ju je Lukas optuživao za prevaru, da je nazivao ku*vom, pokondirenom tikvom i jeftinom prodavačicom sa Kapali čaršije.

Što se mene tiče, niko me nije uvredio jer ne čitam novine, ne zanima me šta se piše. Baš zato i ne doživljavam kao da sam prošla golgotu ili da sam bila na stubu srama. Kada nešto ignorišete, vas to ni ne dotiče. Sve je do stava u životu, a ja ga imam.

Svima činim, pa i Lukasu

Sonja Vuksanović nedavno se vidjela sa Lukasom u Njemačkoj kako bi mu pomogla da sredi tamošnje papire. Ona kaže da mu je izašla u susret zato što je dobar čovjek:

Ja sam uvijek svima sve činila – kratko je rekla Sonja.

Na pitanje da prokomentariše sve Lukasove optužbe na njen račun, Sonja je rekla da trenutno ne želi da odgovara na njih:

Ja nemam razloga da se bilo kome pravdam, pogotovo ne nepoznatim ljudima. Baš me briga šta ko misli o meni, bitno mi je u šta moje kćerke vjeruju. One me najbolje poznaju, njima nemam šta da objašnjavam. Neću nikome da se pravdam, istina je samo ono šta ja kažem i što znam. Do sada nisam riječ progovorila, a kada odlučim da to uradim, vi ćete biti prvi kojima ću sve ispričati. Trenutno sam sretna i ponosna na sebe što šutim, što ni za koga ništa ružno nisam rekla.

Komentari

komentara