Ljubav i veze

ZIMSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Saznajte tko će napokon ući u vezu, tko raskinuti, a kome će ovo biti najgora godina ikada!

Napisao H. H.

Ostalo nam je nešto više od dva mjeseca do kraja godine, a zima nam se polako primakla. Možda nam dva mjeseca djeluje kao kratak period, ali svašta se tu može desiti što naš život može da promijeni. Evo šta nam zvijezde poručuju da nas čeka do kraja godine.

OVAN

Jedna polovina vašeg srca želi da pusti osobu koju volite da ode, druga polovina vas ne sluša. Kada pogledate koliko dugo trčite u krug, postanete isfrustrirani na sebe. Vaše srce želi jedno, a glava vam priča nešto drugo. Ne treba nitko da vam kaže da je pustite da ode, jer ćete sami postati svjesni toga. Znate šta zaslužujete, a to nije neko tko vas zavlači.

BIK

Možda ste malo zbunjeni u posljednje vrijeme. Ne znate da li ste na pravom putu, a ok je da budete malo nesigurni. Ne dozvolite da vas strah od poraza navede da odustanete, jer najteži put nekada vodi do onih pravih stvari. Možda vam sljedećih četiri mjeseca ne budu laki, ali nagrada koja vas čeka na kraju je vrijedna da izdržite.

BLIZANCI

Cijeli život čitate pogrešan horoskop: SAZNAJTE SVOJ PRAVI ZNAK!

Ako živite u uvjerenju da znate pod kojim ste horoskopskim znakom rođeni, varate se. Stargazing Live (BBC) tvrdi da cijeli život čitate horoskop za pogrešan znak, ali i da postoji trinaesti znak horoskopa.

 

Vaš put je trnovit skoro cijele godine. Karijera se mijenja, veze se mijenjaju, životne promjene su vas uplašile… Sve ovo će vam se isplatiti, možda kroz vezu koja vas očekuje do kraja godine, a možda i u spoznaji sebe.

RAK

Ako bi vas neko pitao da mu opišete 2017. godinu do sada , vi ne biste znali kako da to uradite. Kako ste uspjeli da preživite godinu koja vam se čini najgorom do sada u životu? Ali obećavamo da će biti bolje. To što je loše započela ne mora da znači da će se završiti kao najgora godina. Zima je vaše doba.

LAV

Vi prvi bježite od veza i osjećanja. Izlasci i upoznavanja, veze? Ništa od toga vam ne treba. U 2017. godini samo želite da vas sve prolazi i prosto se divite sami sebi ako to da do sada nekoga niste ubili. Ali hladnoća, mrak i vlažnost koje sa sobom donosi zima je vrijeme kada se vi najbolje osjećate. Smijte se svojim šalama i ljubav će da dođe u vaš život i ostat će usprkos tome što je vi ne želite.

DJEVICA

Napravili ste veliki korak u karijeri i nastavit ćete da briljirate. Trebat će vam malo vremena da shvatite da trebate da budete ponosni na sebe zbog toga što niste odustali od svojih snova. Poklonili ste svoje srce osobi koja nije bila spremna da vam izađe u susret i zbog nje ste se mnogo žrtvovali. Do kraja godine, ili će oni morati da ulože više sebe ili ćete vi odlučiti da prestanete da se igrate. Zapamtite vi ste vrijedni svega jer igrate otvorenih karata, piše telegraf.rs.

VAGA

Znamo koliko ste bili povrijeđeni u posljednje vrijeme. Vaša rana je toliko duboka da će vam trebati vrijeme da zacijeli. A taman kad pomislite da ste napravili korak naprijed vi potonete još dublje. Ok je da se osjećate tako kako se osjećate. Koliko god mislili da bi vam ljubav sada pomogla, ono što bi vas zacijelilo nije neko s kim biste samo spavali nego i neko s kim biste da provodite slobodno vrijeme.

ŠKORPIJA

Vi ste neko tko je uvijek bio pametniji od srca i gledate na stvari drugačije od vaših vršnjaka. Uvijek ste bili vuk samotnjak koji se sam bori na putu ka ciljevima. Jednog dana do kraja godine, vaš put će se ukrstiti s nekim tko deli vaše mišljenje, razmišlja slično vama i ima sve kvalitete koji vama trebaju. Uvijek ste igrali na sigurno, ali budite spremni da vas ova osoba navede na neke promjene.

STRIJELAC

Već neko vrijeme se držite stare ljubavi i nadate se da će se ona vratiti, da će shvatiti da vas i dalje voli. Jer zapravo vi nikada niste prestali da volite nju iako niste u kontaktu neko vrijeme. Istina je da vi ne zaslužujete nekoga tko će vas ostaviti i povrijediti vas, već nekoga tko će smatrati da ste vi najbolja stvar koja mu se u životu desila. To se možda neće desiti do kraja godine, ali nemojte gubiti nadu i vjeru u to.

JARAC

Sretni ste što ste pronašli ljubav u vašem životu. Nekoga tko izgleda grub na prvi pogled, ali ga vi volite svim svojim srcem. Kao par suočit ćete se s nekim preprekama. Hoće li veza da se nastavi ili ćete napraviti sljedeći korak? Zapitajte se šta zapravo vi želite i da li je to osoba s kojom želite da nastavite do kraja života.

VODOLIJA

Do kraja godine, vaša se prošlost vraća da vas progoni. Bilo da su u pitanju vaši bivši ili samo osobe s kojima ste se muvali. Dok vas promatraju kako ste zreliji i mudriji, pitat će se samo gdje ste pogriješili. Nemojte da dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas napredak i ponašanje. Pokušajte da izbalansirate stvari, ali znajte da svako tko vam donosi prošlost nazad samo želi da vam zamagli svijetlu budućnost.

RIBE

Konačno ste spremni da pustite prošlost i potražite ljubav koju zaslužujete. To neće biti neko tko će da vas zavlači i navodi vas da se preispitujete, sve što ste nekada nekome dali vratiće vam se. Ali budite svjesni toga da kada vas ljudi vide sretne i nasmijane učinit će sve da vam vrate prošlost i pomute radost.

 

Komentari

komentara