Ljubav i veze

Djevojke cijeli život GRIJEŠITE: Ovih 7 stvari nikako ne privlače muškarca

Napisao A. K.

Ako ste mislila da ga privlači seksi veš ili previše šminke, VARATE SE! Evo šta ih više od toga prvivlači…

Za žene je često teško izgraditi skladan odnos s muškarcem, zbog raznih mitova.

Pritom mislimo na one, koji se vežu uz to što je muškarcima privlačno kod žena, i koji često znaju zaglaviti u našim glavama i definisati naše akcije.

Ne znate na koje uobičajene zablude mislimo? Mi vam ih danas otkrivamo sve.

# Seksi garderoba
Kada pokušavaju da pridobiju mušku pažnju, žene često biraju seksi odeću: kratke i uske haljine, prekratke suknje, duboki dekolte itd. Ali, vrlo često zaboravljaju na dve stvari: zadržavanje doze elegancije i ženstvenosti. Prekratka haljinica sigirno budi seksualnu želju, ali to nije djevojka s kojom pravi muškarac želi nešto ozbiljnije.

# Izgled modela
Ovo je zabluda s kojom se muče milioni žena širom sveta pa često odlaze i pod nož, a time gube svoju individualnost. Što zaista oni žele? Ženu koja se brine za sebe, neguje i ostaje verna sebi u svakom trenutku, a ne onu koja slepo kopira standarde.

# Prekomerno oslanjanje na muškarca
Neke žene misle da svaki muškarac, koji želi nešto s njima, želi i upravljati njome, njenim finansijama, odlukama i slično, što nije istina, kao ni činjenica da žena mora biti preterano nezavisna. Kada veruju i pomažu jedno drugome i ne boje se da prihvate podršku, jedino tako mogu izgraditi dobar odnos. Ljudi žele da vode računa o svojim najbližima, ali žena uvek mora da ima i svoje mišljenje. S druge strane, bespomoćne žene izgledaju slatko na prvi pogled, ali muškarci brzo gube interesovanje za takve.

# Posvećenost
Neke žene u potpunosti zaboravljaju na svoje želje i potrebe, jednom kada uđu u ljubavni odnos. One misle da upravo to privlači, ali i zadržava muškarca, dok je prava istina potpuno drugačija. Muškarci vole žene koje imaju sopstvene interese i hobije, baš poput njih. Zato je vrlo važno, i zbog vas i zbog njega, da u tom odnosu ne izgubite sebe.

# Seks boginja
Široko rasprostranjen ljubavni mit kaže sledeće: muškarci žele iskusne seks boginje u spavaćoj sobi, koje znaju baš sve trikove intimnih užitaka. Pogrešno! Ono što muškarci cene jeste seksualna kompatibilnost: sposobnost uživanja u seksu i želja za pružanjem zadovoljstva.

# Mozak na off
Neke žene veruju da muškarci ne vole pametne devojke pa se često predstavljaju glupljima nego što jesu. Ponovno pogrešan odgovor: dečaci ne vole pametne cure, a muškarci ih obožavaju i itekako žele.

# Što više šminke, to bolje
Teška šminka atraktivnija je muškarcima, tvrde neke žene, ali činjenica jeste kako brojna istraživanja pokazuju suprotno – žene s minimalnom šminkom, muškarcima su zanimljviije nego one s tonu nje.

Izvor: Index.hr

Komentari

komentara