Ljubav i veze

NIJE SALO I LOŠA DEPILACIJA – Evo šta muškarci ZAISTA PRIMJEĆUJU na vama tokom SE*SUALNOG ODNOSA

Napisao H. H.

Vi se tokom seksa konstantno trudite da vam kosa i šminka izgledaju besprekorno, ili da vam partner ne premjeti lošu depilaciju na nogama i milion drugih, nebitnih, stvari.

Da, dame, dobro ste čule – to su gluposti, jer muškarcima je važno nešto drugo tokom se*sa. I ako toga nema, neće biti ni dobrog se*sa, piše “Zezancija“…

 

Vaše pokrete

 

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko tijelo samo po sebi je muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, ni jedan muškarac u tom trenutku ne može ostati ravnodušan. Opustite se, priljubite tijelo uz njegovo i osvojili ste sva njegova čula.

 

Vaše poglede

 

Pogled može biti vrlo senzualno i strastveno oružje na koje “pada” svaki muškarac. Oni opisuju sigurnost, samopouzdanje, užitak, strast i želju za se*som. Pogledi tokom ljubljenja, kao i pogledi na svoje i njegovo golo tijelo su instant podizači strasti i zato ih svaka žena treba maskimalno iskoristiti.

 

Vaš dah

 

Tokom se*sualnog odnosa, ono što otkriva istinsko zadovoljstvo su senzualni uzdasi žene koji u trenu mogu uzbuditi svakog muškarca. Uz pomoć uzdaha oni znaju kada su na pravom putu, ali i dokaz da zaista uživate u njihovim dodirima, poljupcima i muškim čarima. Prepustite se strasti i ne ustručavajte se da pokažete partneru šta zaista osjećate tokom strastvenog čina vođenja ljubavi.

 

Vaš trud

 

Ako ste pomislile da muškarci ne mare za vaše donje rublje ili male trikove poput depilacije i uređenja intimne zone, niste u pravu. Iako su “zagrijani” za vaše tijelo, oni itekako primjećuju vaš trud da ih impresionirate. To im itekako laska. Dotjerajte se i uživajte u čarima strastvenog vođenja ljubavi.

 

haber.ba

Komentari

komentara