Ljepota

Deset minuta tretmana – Otkriveno spasonosno rješenje protiv starenja ruku!

Napisao admin

Masnoća iz zadnjice direktno se ubrizgava u kožu ruku, a za taj tretman potrebno je svega 10 minuta. Upravo zbog njega sve više dama hrli u kozmetičke salone.


ruke (foto:cure.ba)

Ruke su svojevrsne izdajice godina jer bez obzira koliko dobro prikrili starost na licu i vratu, one su te koje ne lažu. Međutim američki dermatolozi su otkrili da ih vrlo jednostavno pomlađuje masnoća same vlasnice. Taj tretman već je raširen u Americi i koristi ga sve više dama, donosi ovomesečno izdanje Harper's Bazaara. Naime masnoća iz zadnjice ubrizgava se direktno u kožu ruku. 

” Postupak traje oko 10 minuta, skoro je bezbolan, a rezultat je trenutan” – kaže ugledni američki dermatolog Karin Grosman čiju ordinaciju u Los Anđelesu posjećuje sve veći broj žena tražeći upravo taj tretman. 

Objašnjava kako se s godinama koža ruku stanjuje, a vene i kosti postaju sve vidljiviji zbog čega i mladolike žene mogu da izgledaju drastično starije zbog svojih ruku. 

” Mlade ruke oduzimaju vam deset godina, dok vam stare dodaju mnogo više”, kaže Grosman. 

Ona je pojasnila kako je do sada postojao čitav arsenal kozmetičkih zahvata namijenjen pomlađivanju ruku, od tretmana lasera do raznih filera, ali ni jedan ne djeluje tako snažno kao ubrizgavanje sala iz zadnjice. 

Efekat pomlađivanja je trajan, ali je za njega potrebno više tretmana u trajanju od nekoliko mjeseci do godinu dana, u zavisnosti od početnog izgleda ruku. Ukupni troškovi pomlađivanja ruku kreću se između dvije i tri hiljade evra, prenosi 24 sata.

cure.ba

Komentari

komentara