Ljepota

Astrologija – Horoskop za period od 26. 4. do 2. maja

Napisao admin

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

Horoskop za period od 12. do 18. aprila 2015. godine

Horoskop za period od 29. marta do 4. aprila

Horoskop za period od 22. do 28. marta 2015. godine


Horoskop (Foto: arhiva)

OVAN (21. 3. – 20. 4)

 

Posao – Imate uspeha u svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Pokušavate da proširite obim delatnosti, ali, po običaju, previše sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procene mogu biti pogrešne.

 

Ljubav – Niste zadovoljni partnerom, maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Romani i filmovi su kompenzacija za neispunjenost koja je izražena tokom ovog perioda. Viši predstavnici znaka će maksimalno uživati u životnim blagodatima, dok će niži imati problema na planu ličnosti.

 

Zdravlje – Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko sanirate uzrok.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)

 

Posao – Ne oskudevate ni u volji niti u energiji. Sve što zamislite sprovodite u delo, ne štedeći se ni najmanje. U komunikaciji sa kolegama padate u vatru i zbog najmanje sitnice. Rešili ste da uprkos zastojima sprovedete u delo jedan projekat. Ono što se uvek savetuje osobama rođenim u ovom znaku jeste smirenost, kao i izbegavanje brzopletih odluka.

 

Ljubav – Nesumnjivo ste najšarmantniji horoskopski znak. Umete da budete neodoljivi, alio samo kad hoćete. Narednih dana spontano ćete nekoga zavoditi.

 

Zdravlje – Većina pripadnika ovog znaka dobro se oseća, dok neke Bikove učekuje manja hirurška intervencija.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

 

Posao – Period je odličan za polaganje ispita. Ukoliko niste dorasli situaciji, najbolje bi bilo da odustanete. Tokom celog perioda najvažnije je da budete jako strpljivi. U poslovima vezanim za komunikaciju ne prenagljujte sa odlukama. Tačno znate šta hoćete u poslu i odlučno grabite ka cilju. Ovih dana mnogi Blizanci narednih će doneti mudre odluke.

 

Ljubav – Stalno vam se mota po glavi konflikt u vezi sa voljenom osobom, jer se plašite da se nešto slično ne ponovi. Zbog ovakve situacije ne uspevate da se opustite.

 

Zdravlje – Na vaše zdravlje najviše utiče posao. Zato, smanjite tempo i sve će biti u redu.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)

 

Posao – Svi poslovni projekti vezani su za uvećanje prihoda. Ali, u ovom periodu naoružajte se strpljenjem, jer su mogući zastoji u poslu. Ponekad ćete biti toliko okupirani materijalnim vrednostima da nećete primetiti suštinu problema. U ovom periodu planete će nepovoljno uticati na mnoge stvari, od posla do zdravlja. Strpite se još malo, situacija će se brzo iskristalisati.

 

Ljubav – Sa Bikovima i Škorpijama mogući su obračuni. Ne prenagljujte sa izjavama, jer se kasnije možete kajati, a izgovorene reči nećete moći da izbrišete.

 

Zdravlje – Delujete i lepo i zdravo. Bavite se nekim hobijem.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

 

Posao – Mnogi poslovi ne idu onako kako ste očekivali, ali najvažnije je da shvatite da ste dali sve od sebe, u igru su upletene više sile. Imate osećaj da je situacija bezizlazna. Možda ste se preforsirali, pa otuda negativan pristup tekućim problemima. Pokušajte da bolje organizujete vreme. Ovih dana najpotrebniji vam je odmor.

 

Ljubav – Veza u kojoj se trenutno nalazite prilično je nestabilna, zbog čega ste nesrećnim, jer to traje već nekoliko godina. Niste zadovoljni pre svega partnerom, jer vam ne pruža dovoljno pažnje. Srećom, uskoro će nastupiti vaših pet minuta.

 

Zdravlje – Mnogi Lavovi muku muče sa hroničnim bolestima.

 

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

 

Posao – Teško vam je da krenete sa radom, ali kad uhvatite zalet nema te sile koja vas može zaustaviti. Narednih dana bićete veoma motivisani za posao. Uspeli ste da spoznate dublji smisao života, pa uživate u sitnicama. Ukoliko prevaziđete inertnost i krenete u akciju, bićete zadovoljni i ispunjeni. Ne dozvolite lenosti da pobedi.

 

Ljubav – Za sve tražite garanciju, pa i za ljubav. Verovatno ste pobrkali lončiće i pokušavate da se osigurate tamo gde niko nikada nije siguran.

 

Zdravlje – Boravite što više u prirodi. Uživajte u njoj, jer ćete se bolje osećati i vratiti optimizam.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)

 

Posao – Mnogi poslovni projekti su u zastoju. Međutim, umete da osluškujete događaje, osećate da bi trebalo da budete strpljivi i sačekate povoljniji trenutak. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama, one vas čine srećnim i omogućuju vam da normalno funkcionišete.

 

Ljubav – Ovih dana očekujte puno strasti, nežnosti, ali i suza. Veza sa voljenom osobom došla je do usijanja. Zbog nekoga se uzalud žrtvujete. Ne budite nadmeni i ne pričajte o sebi više nego što situacija nalaže.

 

Zdravlje – Krajnje je vreme da promenite način ishrane, jer preteruje sa hranom i pićem. Manji bolovi u nogama.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

 

Posao – Krajem aprila doći će do prekretnice u poslu. Neki predstavnici znaka će promeniti radno mesto ili proširiti dosadašnji posao, a ima i onih Škorpija koje planiraju da odu u penziju. U svakom slučaju, tokom ovog perioda očekuju vas velike promene – i to pozitivne. Najzad ste rešili da se promenite, pa ćete na mnoge stvari koje vas nerviraju staviti tačku. Izbegavajte površnost i započinjanje poslova kojima niste dorasli.

 

Ljubav – U vezi ste prilično naivni. Ovih dana bićete suočeni sa činjenicom da partner možda nije onakav kako se predstavlja.

 

Zdravlje – Pokušajte da budete opušteniji, jer se iscrpljujete fizički i psihički – i to uzalud.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

 

Posao – U poslove unosite ono čega imate u izobilju – intuiciju. Osluškujući svoj unutrašnji glas, ne samo da ne grešite nego postižete izuzetne rezultate. Poslednje nedelje u aprilu bićete izuzetno zadovoljni razvojem poslova, a sreću ćete podeliti sa okruženjem. Pokušajte da obuzdate potrošačku groznicu i da uštedite nešto za crne dane. Planirate putovanje, pa vam je novac neophodan.

 

Ljubav – Veza je u ekspanziji. Zadovoljni ste partnerom i spremni za mnogo strasti i nežnosti.

 

Zdravlje – Skloni ste prekomernom konzumiranju pića, slatkiša i cigareta. Potrebno je čišćenje organizma od toksina.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

 

Posao – Ovih dana očekuje vas priznanje na poslu. Najviše bi vam odgovaralo da to bude novac, jer ste potpuno “švorc”, ali i pohvala će zadovoljiti sujetu. U svemu pokušavate da nađete mudrost i težite da proširite znanja. U fazi ste učenja, makar i na tuđim greškama. Kako niste u mogućnosti da optimistički gledate na situaciju, promenite ugao posmatranja. Situacija nije ni približno tako dramatična kao što mislite.

 

Ljubav – Napokon ste shvatili da ne možete od partnera napraviti ono što nije i što ne može da bude. Zato menjajte sebe, pa će se i drugi promeniti.

 

Zdravlje – Manji problemi sa žlezdama i venama.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

 

Posao – Saradnici vas doživljavaju suviše direktno, a najviše im smeta promena u vašim stavovima. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem mišljenja, bez obzira koliko su različita od stavova većine. Nemate više živaca da ideje uvijate u formu. Potrudite se da budete samouvereniji. Budite istrajni u onom što ste započeli i ne dozvolite da vas mali neuspesi obeshrabre.

 

Ljubav – Jedan telefonski poziv ili kraće putovanje mogu da obnove vezu. Promena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak – nemate šta da izgubite.

 

Zdravlje – Moguće su manje zdravstvene neugodnosti zbog nerviranja i stresa.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

 

Posao – Poslovi koje budet započeli tokom narednih dana urodiće plodom tek krajem maja. Osećate se preporođeno, hiperaktivni ste i srećni zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi porodice spremaju vam prijatno iznenađenje.

 

Ljubav – Mnoge Ribe obnoviće stare emotivne veze. Sa voljenom osobom se dobro slažete, jer vlada obostrano razumevanje.

 

Zdravlje – Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje su posledica bakterijske infekcije. Izbegavajte piće i slatkiše.

cure.ba

Komentari

komentara