Ljepota

U kom je horoskopskom znaku rođena vaša srodna duša

Napisao H. H.

S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti… Vage i Vodolije su, s druge strane, u krajnje turbulentnoj vezi ali vjerni su i uporni te mogu biti odličan par…

Ovan: Vodolija, Lav, Blizanac i Strijelac

S Vodolijom Ovan ima trzavica, ali i izuzetnu privlačnost. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi da dominira. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se dopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna. S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. Sa Strijelcem je ljubav velika, ali zbog takmičarskog duha su preko potrebni kompromisi.

Bik: Rak, Djevica i Jarac

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Djevicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje. S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, ali ih to i privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

Blizanci: Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitaka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava. S Ovnom ih takođe vezuje neka hemija, ali problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa.

Ako postignu kompromis, imaju budućnost. S Vagama se odlično slažu, pružaju im slobodu i podršku, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. Vodolija ih privlači zbog spontanosti, se*s je odličan, ali ovaj par se puno svađa.

Rak: Škorpija, Ribe, Bik i Djevice

S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Može ih ugroziti eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpijom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. Djevice im pružaju emocionalnu sigurnost, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito “ja”. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti među njima.

Lav: Ovan, Blizanac, Strijelac i Vaga

S Ovnom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. S Blizancima imaju veliku strast, romantiku i puno užitka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava Lavu. S Vagom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane. U odnosu sa Strijelcem osim ljubavi veže ih poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak.

Djevica: Bik, Jarac, Škorpija i Rak

S Bikom ih veže praktičnost, romantika i životni stil. Problem se javlja ako zbog perfekcionizma Djevice Bik izgubi interes. S Jarcem je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. S Rakovima ima puno emocionalne sigurnosti, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito “ja”… Sa Škorpijom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Djevica ne pristaje na kompromise.

Vaga: Blizanac, Lav, Vodolija i Strijelac

S Blizancima se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka povjerenja. S Lavom je odnos komplikovan, strastven i zabavan, a problem nastaje zbog ljubomore s obje strane.

Sa Strijelcem je odnos nepredvidiv i upravo zato zabavan, s puno komunikacije. Problema gotovo da nema. S Vodolijom imaju turbulentnu vezu u kojoj uživaju, ali su i na rubu prekida. Ipak, vjerni su i uporni te mogu biti super par.

Škorpija: Rak, Djevica, Jarac, Ribe

S Rakom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osjetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. S Djevicom imaju neobjašnjivu povezanost, ali problem nastaje ako Djevica ne prihvata kompromise. S Jarcem postoji se*sualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan. Problem može da nastane jedino zbog izdaje Škorpije. S Ribama je riječ o različitim osobinama koje se dopunjuju, ali samo uz puno razgovora i truda.

Strijelac: Ovan, Lav, Vodolija i Vaga

Sa Ovnom ih veže jaka fizička i emocionalna veza i zajednički interesi, a problem može izazvati takmičarski duh. U odnosu s Lavom ih veže poštovanje i odanost, pa su velike šanse za stabilan brak. S Vagom postoji razumijevanje i obostran trud, pa njihov odnos može biti primjer drugima. Vodolija će primiriti Strijelca i strast ih vodi kroz život, jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

Jarac: Bik, Djevica, Škorpija, Ribe

S Bikom je gotovo savršen par jer dijele slične vrijednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. S Djevicom je na pomolu idealna veza, odnos je stabilan i ispunjen. Problem nastaje zbog borbe za dominacijom. Sa Škorpijom postoji se*sualna, kao i intelektualna veza, a brak im je obično uspješan.

S Ribama se dopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak.

Vodolija: Ovan, Blizanci, Vaga, Strijelac

S Ovnom ima trzavica, ali i izuzetne privlačnosti. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan poželi da dominira. S Blizancima dijele mentaliltet i puno je hemije, ali i svađa. S Vagom imaju turbulentnu vezu punu užitka, ali su i na rubu prekida. Ipak, verni su i uporni i mogu biti super par. Strijelčeve znaju da primire, a jedini mogući problem je gubitak povjerenja.

Ribe: Bik, Rak, Jarac, Škorpija

Različiti su od Bikova, ali upravo to ih privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa može nestati strasti. Sa Škorpijom je riječ o strastvenoj vezi, ali samo uz puno razgovora i truda. S Jarcem se dopunjuju u različitostima i imaju uspješan brak, piše “24sata“.

Komentari

komentara