Fitness i dijeta

Tek nakon ovoliko sati u teretani možete vidjeti promjenu

Napisao H. H.

Ako pripadate skupini ljudi, koja je u teretanu krenula s prvim danima Nove godine ili to tek planira na proljeće, ovaj će vas podatak itekako zanimati

Foto: Instagram

IMAMO odgovor koji vas zanima.

Ako pripadate skupini ljudi, koja je u teretanu krenula s prvim danima Nove godine ili to tek planira na proljeće, ovaj će vas podatak itekako zanimati.
Njega je otkrio trener Bobby Maximus, a tiče se vemena koje je potrebno provesti u njoj, odnosno vježbajući, kako bi vaše tijelo doživjelo potpunu transformaciju.

Točan odgovor je 130 sati, što drugim riječima znači da ako u teretanu idete pet puta tjedno, za 6 mjeseci vidjet ćete točno do kuda ste dogurali.
Tek nakon 130 sati, tvrdi Bobby, možete reći da je vaše tijelo u formi. “Ovdje nema magične pilule ili kraćeg puta. Biti u formi zahtjeva naporan rad. Većini ljudi potrebno je 130 kvalitetnih sati da budu u formi”, otkrio je.

Izlazak iz zone komforta, ono što je Bobby ističe da donosi najbolje rezultate, a podsjeća i na što kvalitetniju prehranu, koja je još važnija od samog vježbanja.

“Zamislite da je vježbanje otplata kredita. Jednom kada ga isplatite, imat ćete više novaca mjesečno. Sve dolazi na naplatu te od toga ne možete pobjeći, a bez minimalno 130 sati, nema uspjeha. Kraj priče”, njegov je zaključak.

Komentari

komentara