slot online 2023

Jednom Sindi, uvek Sindi: Vanvremenska ljepota kojoj ni godine ne mogu ništa

Napisao H. H.

Kako trend nalaže, bez trunke šminke, ali samo sa jednim odevnim predmetom, i to skormnim – peškirom Sindi je objavila sliku iz saune koja je za kratko vreme osvojila više od 40.000 lajkova.

Sindi će uskoro proslaviti 51. rođendan i za damu koja “gazi” šestu deceniju ona se itekako može pohvaliti mladolikim i prirodnim izgledom.

“Svesna sam da danas ne izgledam kao kada sam imala 20 godina. Isto tako danas mnogo više radim na sebi nego ranije, a najviše pažnje posvećujem ishrani”, poručila je u magazine “New Beauty” Sindi nekada najtraženiji supermodel.

Ona preporučuje ishranu u kojoj dominiraju sveže salate, koje daju osećaj sitosti, a zdrave su i niskokalorične. Poznata i kao sladokusac Sindi često sprema frapee, a sastojci za njen omiljeni su banana, nana, spanać, indijski orah, bademovo mleko i kakao.

Takođe, da bi bila fit ova 175 cm visoka brineta vežba tri puta nedeljno.

“Kružni trening za celo telo izvodim pomoću tegova, sprava i moje vlastite težine u obliku iskoraka i čučnjeva. Obično deset minuta vežbam s tegovima, pa pet minuta izvodim kardio vežbe”, rekla je Sindi koja osim vežbanja voli i šetnju, plivanje i vožnju biciklom.

Komentari

komentara