slot online 2023

Druga žena – Smršala preko 50 kg, pogledajte kako sada izgleda! (FOTO)

Napisao H. H.

Jedna mladenka smršala je nevjerovatnih 51 kilograma, nakon što joj je postalo neugodno zbog njene težine.

Tessa Thurgood (29) iz Plymoutha bila je vjerena, dan vjenčanja je bio dogovoren, ali je odlučila da mora napraviti promjenu prije velikog dana.

Bila sam kraljica brze i nezdrave hrane i uvijek sam se prije odlučivala za hranu koja deblja nego za nešto svježe-kaže Tessa. Izbjegavala sam doručak, ali sam za užinu jela čips i čokoladu. Sada pokušavam jesti puno svježeg voća i povrća, kao i puno bjelančevina.

Sada kada ima preko 50 kg manje i konačno uživa u životu, osjeća se kao nova žena.

Kaže da se nije uvijek borila s težinom.

-Nisam uvijek bila debela, a bila sam i veoma aktivna tokom školovanja. Kilogrami su se počeli gomilati nakon što sam odselila iz roditeljskog doma i počela kuhati za sebe. Također, hrana “za ponijeti” je uvijek bila lagan izbor.

-Uvijek sam bila prilično samouvjerena osoba, pa kad sam shvatila da je samopuzdanje nestalo i da nisam osoba kakva želim biti, znala sam da to moram promijeniti. Pretvorila sam se u nekoga koga nisam poznavala, nikada nisam bila neko ko ne želi ići van.

-Kada sam odlučila smršati, nisam htjela slijediti određene dijete. Htjela sam se educirati i izabrati pravu hranu. Željela sam promijeniti način života jednom zauvijek. Ako poželim poslasticu, dopustim sebi da pojedem jednu, samo sam sad opreznija.

Njen muž je također impresioniran.

– On ne može vjerovati šta sam postigla, nekad kad smo u gradu on me traži okolo, zaboravi da sam smršala. Nikad mu nisu smetali moji kilogrami, ali očito voli i novu mene.

citaj.ba

Komentari

komentara