slot online 2023

Imao sam 203 kilograma, a onda me je djevojka PREVARILA I OSTAVILA: Sada sam DRUGI ČOVJEK

Napisao A. K.

Majk Vogan (26) iz Mančestera imao je 203 kilograma i živio je na čipsu, gaziranim sokovima i brzoj hrani. Vidio je da mu je veza na izuzetno klimavim nogama, pa je riješio da pokuša da smrša ne bi li spasao stvar, a ispostavilo se da je debelo zakasnio jer ga djevojka sa kojom je pet godina bio u vezi već uveliko vara.

To saznanje slomilo mu je srce, ali na duže staze, to shvata i sam, baš to mu je bilo potrebno da bi se pokrenuo.

– Baš sam loše živio. Jeo sam samo brzu hranu, teretanu nisam video godinama. Onda se desila ta prevara i život je mogao da mi ode u jednom od dva moguća pravca – da padnem u još dublju depresiju i dodatno se upropastim ili da ovo iskoristim kao šut u zadnjicu i konačno se mrdnem. Odabrao sam ovo drugo i svu energiju uložio u ishranu i vježbanje – kaže Majk medijima.

Inače, Majk se oduvijek borio sa viškom kilograma – od trenutka kada je krenuo u školu, uvijek je bio najdeblji, i mislio je da je gojaznost nešto što će ga pratiti kroz cijeli život. Sa 15 godina je, kaže, imao 118 kilograma i sa godinama je bivalo samo gore. Na fakultet je krenuo sa 146 kilograma i tada su stvari definitivno krenule potpuno nizbrdo.

Kada je saznao da ga djevojka vara, kaže, izgubio je 20 kilograma. A kada je riješila da ga ostavi, on je skinuo 65 kilograma, pa trenutno ima 120 kilograma. Do kraja godine planira da padne na 110 kilograma, a onda će vidjeti šta će dalje.

Prije dijete, njegov dan izgledao je ovako:

Doručak: 4 tosta sa pasuljem

Ručak: Sendviči i čips

Večera: Pica i/ili hamburger

Između svega toga, grickalice i gazirani sokovi u ogromnim količinama.

Sada je njegov dan sasvim drugačiji:

Doručak: Četiri jaja i feta sir

Ručak: Salata, meso ili riba sa povrćem

Večera: Slična ručku

Grickalica nema, kao ni sokova, jer pije samo vodu.

– Da me nije ostavila, i dalje bih bio debeljko koji se prejeda pred kompjuterom. Zato joj, sa ovog stanovišta, zahvaljujem na tom potezu – zaključuje ovaj momak.

Izvor: zena.blic.rs

Komentari

komentara