slot online 2023

Obavezno probajte – Ovo su pića od kojih kilogrami spadaju

Napisao admin

Mršavljenje pred ljeto je noćna mora mnogih žena. Tokom zime dame se manje kreću, zaboravljaju na vježbanje, osvrću se hrani i leškarenju, što u velikoj mjeri utiče na liniju.


Zeleni čaj (Foto: Arhiva)

Ipak, alarm za uzbunu se pali čim krene prvi dan proleća, jer je tada svakoj dami jasno da uskoro slijedi bacanje džempera i pantalona u ormar i vađenje kratkih suknjica, uskih majičica i još tesnijih šorčića.

A kako biste doterali svoju liniju do perfekcije, ne morate da lijete znoj u teretani ili se izgladnjujete. Dovoljno će biti da jedete normalno, da se što više krećete i da uz sve to ispijate što vijeće količine slijedećih napitaka, jer oni imaju moć da tope vaše kilograme.

Zeleni čaj

Zeleni čaj ima mnoge prednosti, a brzo gubljenje težine je jedna od njih. Jedna šolja ovog moćnog napitka dnevno učiniće da vaš organizam dobije količinu antioksidanata koji čiste organizam i tope višak masti. Osim toga, dobar je i za opuštanje.

Ceđeni sokovi

Odličan su izbor ukoliko svoj organizam želite da očistite od toksina, a samim time se i riješite viška kilograma. Cjeđene sokove možete da pravite od voća ili od kombinacije voća i povrća, a među najbolje namirnice spadaju agrumi, kao i namirnice bogate vlaknima poput šargarepe i jabuke.

Sokovi od povrća

Kelj, kupus, brokoli ili karfiol su namirnice koje blagotvorno djeluju na vašu liniju. Bogate fitonutrijentima, smanjuju tjelesnu masu i uravnotežuju nivo hormona.

Sok od kruške

Lako ga je pripremiti, a vrlo je bogat vitaminima i mineralima. Sadrži velike količine vitamina C, a osim toga što pomaže da izgubite kilograme, ujedno i povećava nivo tjelesneenergije. Isti efekat na tijelo ima i sok od borovnice.

Crna kafa

Kada se pije u umerenim količinama, crna kafa ima višestruku korist. Sadrži antioksidanse koji smanjuju rizik od kancera, dijabetesa i srčanih oboljenja, a povrh svega toga kafa nije kalorična, što ujedno i održava, odnosno smanjuje vašu tjelesnu masu.

telegraf.rs

Komentari

komentara