Zdravlje

“Imam 74 godina, i nisam mogla ni hodati! Onda sam počela nanositi ovu SMJESU na zglobove i kosti. Promijenilo mi je život! Probajte i nećete požaliti! 100% je prirodno!”

Napisao A. K.

Ovaj lijek pomaže kod liječenja artritisa, osteoartritisa, bolova u leđima i svega što je povezano sa zglobovima, kostima i mišićima. Kad moderna medicina ne pomaže, najbolje se okrenuti onoj narodnoj. Vjerovatno ako pitate svoju baku šta uraditi ako vas bole zglobovi, dat će vam recept za “čarobnu” mješavinu.

Dakle, ako osjećate težinu u nogama, bolove u zglobovima, ako vas muče bolovi u leđima i imate posljedice od nekih starih povreda, ne trebaju vam skupi gelovi i masti, dovoljno je par jednostavnih sastojaka, piše “Dnevno“…

Lijek za pomlađivanje kostiju – recept:

Sastojci:

  • 300 ml alkohola (70%)
  • 100 ml povidon joda
  • 10 tableta aspirina (ili andola) od 300 mg (aspirin je na tržištu još od 1899.!)

* Sve sastojke možete nabaviti u apoteci. Povidon jodirani je poznat kao snažan germicid širokog spektra efikasan protiv velikog broja bakterija, virusa, gljivica, protozoa i spora. Povidon jodirani se odlikuje istom širinom spektra djelovanja kao i jod bez nedostatka joda – žarenja, obojenja i osjetljivosti.

Priprema:

  • alkohol pomiješajte s jodom i dodajte izmrvljene tablete aspirina.
  • promućkajte i ostavite na tamnom mjestu 21 dan.
  • nakon tog možete koristiti lijek.

Koristite ga redovno u obliku obloga ili direktnog umasiranja na bolno mjesto.

Komentari

komentara