Zdravlje

POJAS DJEVOJKU PRESJEKAO NA POLA – Jezivi detalji saobraćajne nesreće: Gornji dio tijela je ispao iz vozila, a donji je ostao kod suvozačevog sjedišta

Napisao admin

Miloš Milošević (20) iz Smoljinca i Dafina Tolaj (17) iz Požarevca poginuli na putu Požarevac – Veliko Gradište prilikom prevrtanja automobila “volkswagen bora” austrijske registracije, koji je vozio njihov drug Nenad Stević (24) iz Smoljinca! U tumbanju automobila, sigurnosni pojas je bukvalno isjekao napola stradalu Dafinu. Gornji dio tijela je ispao iz vozila, a donji je ostao kod suvozačevog sjedišta.


Pretpostavlja se da je Nenad bio pijan i da je zaspao za volanom kad su sletjeli s puta i isprevrtali se. On je prošao samo sa lakšim povredama, ali je u šoku i ne sjeća se udesa.

 

Kako se doznaje u policiji, tragičan udes dogodio se kod sela Bare. Nenad je velikom brzinom naglo skrenuo u suprotnu traku, sletio s puta u njivu i više puta se prevrnuo.

 

– Prizor je bio užasan. Na njivi, u prečniku od nekoliko desetina metara, bili su rasuti dijelovi automobila i obuća stradalih. Najstrašnije od svega što smo vidjeli je prepolovljeno tijelo djevojke. Taj prizor je kod svih nas na uviđaju izazvao šok i mučninu – priča policajac koji je radio uviđaj i dodaje da je ovo bio jedan od najstravičnijih slučajeva u njegovoj karijeri. Na mjestu nesreće jučer smo zatekli Nenadovog strica Zlatka Stevića, koji je u ruci držao patike svog sinovca.

doznajemo

Komentari

komentara