Zdravlje

Upoznala ga preko interneta i otputovala kako bi se upoznali – Onesvijestila se tokom prvog sastanka, momak je živu zakopao

Napisao admin

Francuskinja Mina El Houari mjesecima se putem interneta dopisivala s mladićem iz Maroka. Obećala mu je da će ga posjetiti, pa je kupila kartu i iz Cadeneta na jugu Francuske uputila se u marokanski grad Fez.


Žena (Foto: Ilustracija)

Odsjela je u hotelu sa pet zvjezdica i pripremala se na prvi sastanak s momkom u kojeg se zaljubila putem interneta. Bilo je to 19. maja ove godine. Međutim, ono što je uslijedilo nikako nije bilo očekivano.

Djevojka je došla u dom muškarca s kojim je planirala vezu i u jednom trenutku se srušila. On se preplašio, te ju je zakopao iza svoje kuće. Nije znao da je 25-godišnja Mina bila još uvijek živa. Tako se sirota Francuskinja, živa zakopana, ugušila ispod zemlje.

Muškarac, čiji identitet nije otkriven, tvrdi kako je večer tekla u ugodnom raspoloženju sve dok u jednom trenutku Mina nije pala na pod. Uvjeren kako je njegova nova djevojka mrtva muškarac se uspaničio oko toga gdje će s njenim tijelom, piše Source.

Odlučio ju je zakopati u vrtu iza kuće. Bio je u tolikoj panici i žurbi da uopšte nije primijetio kako je Mina još uvijek živa.

Kasnije je objavljeno kako je ova djevojka bolovala od dijabetesa, te se našla u dijabetičkoj komi u trenutku kad je zakopana ispod zemlje.

Minini rođaci su prijavili njen nestanak. Prateći trag na internetu, policija je ubrzo došla do muškarca koji je, nakon provedene istrage, optužen za ubistvo iz nehata.

source

Komentari

komentara