Zdravlje

Ogromna izraslina – Evo u kakav užas može da se pretvori tetovaža (FOTO)

Napisao admin

Britanki Nikol Hikman tetovaža se pretvorila u izraslinu nalik tumoru. Doktori smatraju da je ona alergična na boju koja se koristi prilikom tetoviranja i hirurški su morali da joj odstrane izraslinu.


Tetovaža (Foto: Cafe.ba)

Britanka Nikol Hikman (37) istetovirala je srce na članku noge koje se pretvorilo u ogromnu izraslinu, nalik tumoru. Hikmenovoj je zbog reakcije njene kože na boju koja je korišćena prilikom tetoviranja, izraslina morala da bude hirurški odstranjena.

Doktori smatraju da je ona alergična na boju koja se koristi prilikom tetoviranja.

– U početku sam mislila da je to normalna reakcija nakon tetoviranja i da će proći poslije nekog vremena. Međutim, pošto je izraslina postajala sve veća i bolnija otišla sam kod čovjeka koji mi je radio tetovažu – priča Hikmanova, koja je srce istetovirala u znak ljubavi prema ćerci.

– On mi je savjetovao da koristim antiseptičku kremu, ali ni to nije pomoglo. Boljelo me je. Čak nisam mogla da spavam na toj strani – kaže žena koja je potom morala da potraži ljekarsku pomoć.

– Dermatolog je ostao u šoku kada je vidio na šta mi liči članak. Morali su hirurški da mi odstrane izraslinu. Ostao mi je ožiljak od četiri centimetra – rekla je Hikmanova.

cafe.ba

Komentari

komentara