Zdravlje

Ova sedmica će svima biti teška, ali tri horoskopska znaka će se baš napatiti…

Horoskop - Radiosarajevo.ba
Napisao H. H.

Horoskop otkriva ko će se ove sedmice prilično namučiti da ostvari svoje ciljeve. Zvijezde jednostavno za tri horoskopska znaka nisu baš najbolje raspoređene.

Ova sedmica neće nikome biti baš laka, ali tri znaka će se baš napatiti.

Naime, dolazi do ekstremne energije koja ne može da prija zato što Mars, planeta primarnih instinkata i borbe, formira konfliktni kvadrat sa Plutonom, planetom mračnih istina i emocionalnih ekstrema, piše “Balkans press“.

Evo kome će to najgore pasti.

Ovan

Ovnovi će ove sedmice osjećati pritisak na svojim leđima i misliće kako moraju iznova da se dokazuju.

Mars je vaša vladajuća planeta i samo tako se kreće kroz vašu prvu kuću ega. To vas neizbježno obogaćuje energijom, koja vam može pomoći da prođete kroz ovo čudno vrijeme. Upravo ta energija će vam dobro doći u želji da ostavite vaše ‘srce na terenu’, odnosno da obilježite sve što uradite. Ali sa druge strane, Mars je planeta agresije i kako je u konfliktnom kvadratu sa Plutonom, koji predstavlja i podzemni svijet i sve nevidljive stvari, vaš ego se može osjećati prilično potreseno i nestabilno ove sedmice.

Ova energija može da se doprinese da se osjećate ugroženim i osjetljivim, ali bićete ohrabreni da se borite i izvučete. Dozvolite da ovo bude vaša motoivacija, ali ne dozvolite da vas kontroliše.

Bik

Bikovi će ove sedmice biti blokiranih osjećanja, što je za njih veoma loše.

Mars, kao planeta akcije i sirove želje prolazi kroz vašu dvanaestu kuću duhovnosti. Ovo može da učini da budete zbunjeni kada su vaši instinkti u pitanju i može da vas blokira da ih pokrenete. Vaše primarne emocije će biti zaglavljene, pa ćete biti zatočeni u sebi i nećete moći da se oblikujete prema spoljašnjem svijetu i događajima. Kada Mars formira konfliktni kvadrat sa Plutonom, planetom potencijalnog stvaranja i uništenja, vaše emocije će postati sve jače, tako da ćete mnogo teže upravljati sa njima.

Pobrinite se da nađete način da izrazite svoja osjećanja i da ih usmjerite u pravom smjeru kako vam se ne bi vratila kao bumerang. Takođe, zatvaranje u sebe vas može samo lagano ‘ubijati’.

Lav

Lavovi se mogu osjećati kao da je za njih došao kraj svijeta.

Vi ste generalno nervozniji jer je sezona Vodolije koja vama nikako ne prija. Sunce je u vašoj sedmoj kući partnerstva, a to znači da ste otvoreniji i ranjiviji nego inače, a kako je Vodolija vaš suprotni znak onda je za vas na ljubavnom planu sve teže nego obično.

Borba za moć kada su suprotni znakovi u pitanju je uvijek prisutnam, ali kada Sunce bude u konjukciji sa Merkurom, što je slučajno opet vaša sedma kuća intenzitet ove borbe će biti prejak čak i za vas. Merkur vlada umom, a to daje akcenat vašim mislima koje bi ovom trenutku mogu da budu čak i opsesivne. Brinut će vas najviše način na koji vas drugi posmatraju. Međutim, samo ste prestrogi prema sebi i to treba da imate na umu.

Komentari

komentara