Zdravlje

POMAŽE KOD DIJABETESA, TUMORA I ČISTI CRIJEVA! Jedite BIJELI LUK i MED ujutru na PRAZAN želudac! Za samo 7 dana primjetićete nevjerovatne rezultate!

Napisao H. H.

Bijeli luk je jedna od najzdravijih namirnica na planeti. Mnogi ga koriste da bi napravili razna jela, salate ali trebalo bi da znate da je najbolji način da ga konzumirate da ga jedete sirovog.

Redovno konzumiranje belog luka će značajno smanjiti krvni pritisak, kao i sprečiti kardiovaskularne i srčane bolesti. On takođe poboljšava funkciju bešike i pomaže prilikom iščišćavanja i poboljšavanja funkcije jetre.

Uporedo sa tim, sirov beli luk kada se konzumira na prazan stomak može biti lek za brojne stomačne probleme, uključujući i dijareju.Beli luk je najbolje konzumirati u sirovom stanju.

Sada se najverovatnije pitate zašto je potrebno jesti beli luk na prazan stomak.To je zato što se na taj način lakše prerađuju i upijaju svi hranljivi sastojci koje ova namirnica ima da ponudi.

Takođe dobar način da konzumirate beli luk je da ga umešate sa medom. Uzmite 2-3 čena belog luka i sitno ih iseckajte. Zatim dodajte supenu kašiku meda i dobro izmešajte. Konzumrajte ovu mešavinu svakodnevno i osećaćete se sveže i odmornije za samo nedelju dana,piše Alo

Dok pravite ovaj tonik nosite rukavice ukoliko imate osetljivu kožu i pazite da ne trljate oči jer neka od ovih prirodnih ulja mogu prouzrokovati osip i peckanje kože. Sve što treba da uradite jeste:

Sastojci:

polovina crnog luka – krupno iseckati
5 čena belog luka – krupno iseckati
2 crvene čili papričice – krupno iseckati
1 kašika đumbira – krupno iseckati
sok jednog limuna
jabukovo sirće (mora biti organsko, nefiltrirano i sirovo)

 

Komentari

komentara