Zdravlje

Umjesto silikona – Biljke od kojih rastu grudi

Napisao admin

Plastična operacija nije jedini način za povećanje grudi. Mnogo začinskih travki koje rastu na našim prostorima imaju nevjerovatno dejstvo na žensko tijelo.


biljka (foto:cure.ba)

Velike i raskošne grudi san su svake žene, a plastična operacija nije jedini način na koji možete obogatiti izgled svog dekoltea. Postoje mnoge namirnice koje pospješuju rast grudi.

Među hranom koja utiče na njihov rast nalaze se mliječni proizvodi, grašak, peršun, šargarepa, luk, krastavac, bobičasto voće, špargle, zelena salata i mahunarke. Hrana koja je bogata bromom i manganom poput bijelog luka, đumbira, škampa, riže, kruške ili badema dobra je za zdravlje grudi, a ukoliko želite da vaše grudi budu bujne, isprobajte neku od travki koje se ne koriste u svakodnevnoj upotrebi:

Piskavica

Piskavica – sjeme koje vodi porijeklo iz Grčke – utiče na povećanje vaših grudi. Sjemena treba potopiti u vodu preko noći a potom vodom u kojoj je sjeme stajalo treba da masirate svoje grudi kako bi se povećale.

Komorač

Ova biljka ima anethole, dianethole i photoanethole (koji povećavaju estrogen u tijelu). Komorač takođe sadrži i fitoestrigen (slično estrogenu), koji stimuliše rast grudi i povećava proizvodnju mlijeka za majke dojilje.

Čičak

Ova biljka povećava protok krvi u tkivo dojke, podstiče ženski reproduktivni sistem i pomaže pri varenju.

Anis

Ova kineska biljka koristi se kao začin koji daje specifičan ukus jelima. Međutim, takođe može da se koristi kako bi se povećala veličina vaših grudi.

Sladić

Čak i sladić sadrži anethole, dianethole i photoanethole koji povećavaju nivo estrogena i prolaktina i čine vaše grudi bujnijim.

Pueraria mirifica

Ova biljka koja raste na Tajlandu već duže vrijeme je priznata u borbi protiv bora. Međutim, i jedan je od najefikasnijih sastojaka koji možete pronaći u mnogim kremama, losionima i tabletama za povećanje grudi. Pomoću ove biljke vaše grudi će biti čvršće, ljepše i punije.

B92

Komentari

komentara