Zdravlje

MONSTRUM IZ NS – Zadavio, pa spalio djevojku!

Napisao admin

Marija Cimbal (24), čije je ugljenisano tijelo pronađeno u stanu, nije stradala u požaru, kako se mislilo, nego je surovo ubijena


Marija Cimbal (foto: kurir)

Marija Cimbal (24) iz Novog Sada, koja je u nedjelju pronađena mrtva u stanu na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, zadavljena je, pa zapaljena da bi se prikrili tragovi zločina. Mada se u prvom trenutku mislilo da je nesrećna djevojka nastradala u požaru, rezultati obdukcije pokazali su da je umrla nasilnom smrću.

– Utvrdili smo da joj je ubica oko vrata omotao maramu i zadavio je. Njeno tijelo jeste bilo potpuno ugljenisano, ali u plućima nije imala tragove dima i gareži, što nam je jasno ukazalo na to da je bila mrtva prije nego što je požar izbio – kaže za Kurir izvor iz istrage.

Detalje zločina otkriće istraga, a policija traga za još uvijek nepoznatim ubicom. Sumnja se da je on sačekao da djevojka potpuno izgori i da je potom ugasio vatru kako komšije ne bi osjetile dim. Poslije zločina je zaključao vrata stana.

– Tijelo je pronađeno na krevetu. Ležala je na stomaku. Tragovi požara nađeni su samo na krevetu i na parketu oko njega, što je i izazvalo sumnju da je požar podmetnut – otkriva naš sagovornik.

Kurir

Komentari

komentara