Zdravlje

Moj kardiolog mi je pročistio arterije i izliječio povišen pritisak sa samo 4 kašike ovog prirodnog lijeka dnevno

Napisao H. H.

Mnogi ga znaju kao milenijumski njemački recept koji miješa tri moćna sastojka:

Limun, bijeli luk i đumbir. Svaki od ovih sastojaka je izuzetno dobar za zdravlje ali njihova kombinacija čini čuda. Imamo limun koji je bogat vitaminom C. On takođe ima alkalna svojsva koja regulišu pH nivo u tijelu.

Stari njemački recept za pritisak i arterije:

Sastojci:

bijeli luk – 4 glavice
đumbir – 4cm
limun – 4 komada
voda – 2 litra

Način pripreme i pravilno korišćenje:

Za početak dobro operite limun i đumbir i limun isjecite na kriške. Zatim oljuštite bijeli luk i đumbir i sipajte sve sastojke u blender. Miksujte dok ne dobijete sjedinjenu, tečnu formu.

Nakon toga ovu mješavinu ulijte u lonac i zagrijte je. Zatim polako dodavajte vodu i pustite da proključa. Nakon ključanja ostavite mješavinu da se ohladi i poslije je sipajte u flašu i stavite u frižider.

Kada ga uzimati:

Obavezno pijte jednu čašu ovog napitka svako jutro na prazan stomak, a preporučljivo je i ispiti jednu dva sata prije spavanja. Sa tim će vaše arterije biti kao nove za vrlo kratko vrijeme jer će mast koja ih zapušava nestati. Primjetićete i kako je vaš krvni pritisak regulisan i stabilizovan.

Zapamtite da promućkate napitak prije nego što počnete da uživate u njegovim svojstvima. Vaš krvni pritisak vam više neće biti problem. Počnite da uzimate ovaj sirup i osjećaćete se kao novi.

Komentari

komentara