Magazin

Kad nemamo para dođe mi da uzmem “šmajser” i ubijem muža: Kada čujete njene bračne savjete PLAKAĆETE OD SMIJEHA!

Napisao H. H.

Nataša Aksentijević postala je pravi hit kod svih onih koji su pogledali bar jednu srbijansku emisiju “DNK” koju vodi ova plavuša! Sa sjajnim i drugačijim smislom za humor, Nataša je osvojila publiku, a kada čujete šta je rekla o svom suprugu i o tome kako ona preživljava momente kad nema novca – smijaćete se tri dana!

“Ja mog muža mnogo volim, baš ga volim jer on mene jako zabavlja. E sad u nekim situacijama, u situacijama kad nemamo para meni dođe da uzmem “šmajser” (njemački automat iz 2. svjetskog rata, prim. aut.) , onu pušku, i sve da pobijem! I muža i sve! Ali, ja ne odem da ga varam, niti uzmem tu pušku, nego ovako malo plačem dva minuta i onda ga opet volim, sve ga obožavam, jer je on divan čovjek. Nisam ga uopšte prevarila”, rekla je Nataša.

Ona nije krila ni to da joj se udvaraju lijepi momci, ali je objasnila kako postupa sa njima.

“Jave se tamo preko ovih društvenih mreža, sve ovako imaju trbušnjake, lijepi, sve ovako kose neke njegovane, lijepe ruke… I ja ništa, samo ovako namignem i ne javim se više, uopšte ne odem s njima zato što volim svog muža”, slikovito je objasnila Nataša.

Više pogledajte u priložeom videu:

Komentari

komentara