Magazin

Melania Trump u Bijelu kuću uvodi sobu koja će vas nasmijati, ali ne i šokirati

Napisao H. H.

A nakon što se usele u Bijelu kuću, slovenska manekenka planira napraviti jednu posebnu sobu, koja dosad nije postojala tamo

JOŠ je ostalo nekoliko dana do selidbe obitelji Trump u Bijelu kuću.

Za nekoliko dana očekuje nas inauguracija novog američkog predsjednika Donalda Trumpa, a već se tjednima priča o tome što će obući buduća Prva dama, 47-godišnja Melania Trump, kojoj su brojni dizajneri okrenuli leđa, baš poput brojnih glazbenika njezinom suprugu.
A nakon što se obitelj useli u Bijelu kuću, slovenska manekenka planira napraviti jednu posebnu sobu, koja dosad nije postojala tamo.
Pogađate, radi se o “glam” sobi. Tajnu je otkrila Melanijina šminkerica Nicole Bryl za Us Weekly. “Definitivno će postojati soba za kosu, šminku i odjeću, a za uljepšavanje Melanije potrebno je ukupno 1 i 15 minuta, bez ikakvih smetnji”, otkrila je.
“Melania želi sobu s najsavršenijom mogućom rasvjetom, koja će olakšati posao njezinom beauty timu”, nastavila je, no soba neće biti gotova do inauguracije, koja je zakazana za 20. siječnja.
“Cijeli kreativni tim radi na njezinom izgledu za taj dan, a tako će biti i za ostale važne događaje. Melania će nas detaljno obavijestiti o tome kako želi izgledati, jer uvijek ima jasnu viziju o tome kako voli da izgledaju stvari. Tako nam uvelike olakšava posao, jer time se mi udružujemo kako bi ostvarili viziju”, zaključila je Nicole.
Čudi li nas ova soba? Baš nimalo…

Komentari

komentara