Magazin

PJEVAČ ISKREN: “Još uvijek volim bivšu ženu”!

Napisao H. H.

Kažu da se one prave ljubavi nikada ne ugase potpuno i da uvijek ostane nešta zbog čega volite nekog.Ovo bi najbolje mogao potvrditi i srbijanski pjevač Siniša Marić Simke, koji ne krije da bivšu suprugu, sa kojom ima osmogodišnjeg sina, još uvijek voli.

Ja to ne krijem i ona to dobro zna. Volim je kao majku svog djeteta, kao osobu, kao velikog čovjeka. Mnogo mi je žao što sam u nekim momentima ispao loš prema njoj i sebi to nikada neću oprostiti. Dragana je osoba za koju bih i bubreg dao, ali u pravom smislu te riječi. Ona je dobra žena, dobra majka, bila je dobra snaha i sasvim sigurno da joj ni jedna nije ravna“, priznaje Simke, prenosi “E-turneja“…

Međutim, kada smo ga pitali da li postoji šansa da se pomiri sa bivšom suprugom, obzirom da je situacija takva, kakva je i da je i dalje voli, Simke po tom pitanju nije baš optimističan!

“Mi smo se razveli 2011-e godine i mislim da je prošlo mnogo vremena da bi se moglo pričati na tu temu. Ja znam sigurno da i ona mene isto tako voli i poštuje, ali tu nema priče o pomirenju“, siguran je Simke.

Ono što je sasvim sigurno je da se u ovakvim situacijama nikada ne zna, jer prava ljubav uvijek i sve pobijedi!

Komentari

komentara