Magazin

OVO JOŠ NIKO NIJE DOBIO NA POKLON: Evo šta je Saša Popović poklonio kćerki Aleksandri

Napisao H. H.

Aleksandra Popović, kćerka direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića, na proljeće će proslaviti osamnaesti rođendan, a u njihovom domu uveliko traju pripreme za taj dan. Iako su očekivali da će njihova nasljednica tražiti automobil za punoljetstvo, Saša i Suzana su ostali zatečeni kada im je kćerka saopštila da želi komplet karata za muzički festival u Belgiji.

Kako „Alo!” saznaje, Aleksandra je tražila da rođendan provede sa drugaricama na najvećem muzičkom hepeningu – „Tomorrowland”. Iako je njen rođendan u aprilu, a festival traje tokom posljednja dva vikenda u julu, ona će sa drugaricama otputovati tada.

 

– Saša je svakako planirao da u aprilu napravi veliko slavlje u jednom prijestoničkom hotelu, gdje će biti pozvani svi njihovi rođaci i prijatelji, kao i saradnici sa estrade. Sa druge strane, on je iznenađen, ali mu je drago što njegova nasljednica nije tražila luksuzni automobil ili neko skupo ljetovanje, već karte za jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi, na koji dolaze najpopularniji di-džejevi iz cijelog sveta, poput Dejvid Gete, Matina Gariksa, i mnogi drugi. Njeno interesovanje za muziku ga posebno raduje, iako to nije žanr koji on propagira – objašnjava naš izvor blizak Popovićima.

 

– Cijena trodevne karte za samo jedan vikend staje oko 500 eura po osobi, bez iznajmiljivanja kostima i ostalih troškova kampa. Sašu ovo putovanje svakako neće malo da košta, jer su hotelski smještaj, hrana i put u ovom periodu izuzetno skupi, naročito u blizini mjesta gde se održava festival. Osim toga, on ne plaća samo uživanje za svoju nasljednicu već i za njene drugarice. Popović ne žali ni eura kako bi svojoj mezimici pružio potpun komfor, a karte je uveliko rezervisao, jer je posljednji datum predrezervacije 10. januar. On i Suzana su angažovali prijatelje da se što prije raspitaju za jedan od najboljih hotela u Belgiji kako bi što prije obezbijedio i smještaj za Aleksandrino rođendansko putovanje – otkriva naš izvor.

 

Kako bismo provjerili navode našeg izvora, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sašom Popovićem, ali nam to  nije pošlo za rukom.

 

Popović, inače, svoju jedinicu rijetko eksponira u javnosti, što i njoj prija, jer ne voli medijsku pompu. Ona pohađa jednu od elitnih škola u jugoistočnoj Evropi gdje je odabrala smijer – produkcija.

Komentari

komentara