Magazin

BURMA OTKRILA ISTINU: Goga Sekulić se ipak udala za 15 godina mlađeg Uroša

Napisao H. H.

Intimno venčanje obavili su u jednom restoranu u Cirihu, a svečanom činu su prisustvovali samo njihovi roditelji i kumovi

Goga Sekulić (39) se udala! Atraktivna pevačica rekla je ponovo da, ovaj put sportisti Urošu Domanoviću (24), s kojim je na proleće započela romansu, pre mesec dana su se verili, a prošle nedelje venčali!

Intimno venčanje obavili su u jednom restoranu u Cirihu, a svečanom činu su prisustvovali samo njihovi roditelji i kumovi. Da je Goga postala gospođa Domanović, svedoče i fotografije s venčanja do kojih je došao magazin Stori, i na kojima se vide burme na rukama novopečenih mladenaca. Prema saznanjima Kurira, Gogin sadašnji suprug želeo je da venčanje organizuje i ranije, ali Gogini roditelji u tom trenutku nisu mogli da doputuju u Švajcarsku. Tek kada su potvrdili dolazak, mladi sportista je zakazao restoran i pozvao matičara, a ni Gogi ništa nije rekao.

Ovo je Sekulićevoj drugi brak, a Domanoviću prvi. Pevačica je bila udata za Igora Ramovića (39), koji je, nažalost, preminuo od raka. Bili su u braku samo dva meseca.
– Svi znaju da je iza mene veoma težak period. Možda sam čak bila u fazi kad sam mislila kako meni to čudo ne može da se desi, ali onda se pojavio Uroš i moj život obojio u roze – rekla je Goga letos za Stori.

Pevačica još uvek nije potvrdila srećne vesti i u svojim izjavama ostaje pri tome da su ona i Uroš samo ozvaničili veridbu na svečanom ručku. Ali, burma na desnoj ruci ju je odala! Gogo i Uroše, čestitamo od srca!

Komentari

komentara