Magazin

Strastveni Bali-beg – Šta je o sebi otkrio najzgodniji glumac iz "Sulejmana veličanstvenog"?

Napisao admin

Brkovi su se na velika vrata vratili u modu s Burakom Özçivitom i sve se više glumaca na malim ekranima pojavljuje s brčićima a la Bali-beg.


Burak Őzçivit kao Bali-beg (Foto: tportal)

Posljednji koji je podlegao trendu je i glumac Kenan Imirzaioglu (Ezel) koji svoje brkove rado nosi i u svoje slobodno vrijeme, kada ne snima scene za novu seriju ‘Karadayi’ u kojoj glumi s Berguzar Korel, ali nikome ne stoje kao originalu iz serije koji je napustio modeling kako bi izabrao glumu.

‘Mislim da sam se nakon pet godina zasitio modelinga. Imao sam 17 godina kada sam odlučio da ću se baviti manekenstvom. Zarada je bila dobra, a ja sam bio jedan od najtraženijih modela i manekena. Cilj mi je bio posjetiti što više gradova i upoznati ljude, preko kojih ću upoznati neki drugi zanat, hobi ili umjetnost. Nikada nisam mislio da ću se kasnije baviti glumom. Štoviše, to nisam ni htio. Kasnije sam se predomislio, jer mi je gluma omogućila da više ne putujem toliko, bila mi je ‘udobnija’, rekao je Bali-beg, a prenosi Jutarnji list.

Burak za sebe kaže da je jako strastven.

‘Mnogi imaju krivu predodžbu o meni, pretpostavljam zbog uloge u seriji ‘Male tajne’. Nisam dramatičan, nisam ljubomoran, ali i ne toleriram tuđu ljubomoru. Dajem cijelog sebe kada nekog zavolim i uživam u toj vezi dokle god traje. Vrlo sam strastven, jer smatram da se ljudima prava ljubav jako rijetko događa’, rekao je Burak.

Markantni Burak, koji u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ utjelovljuje lik odvažnog Bali-bega Malkočoglua, prošli se tjedan vratio s višednevnog putovanja po francuskoj obali. S djevojkom Ceylan uživao je u miru i samoći daleko od paparazza i žutog tiska, šećući se Nicom, Cannesom, Monte Carlom i St. Tropezom. Kako je sam rekao, taj prekrasan odmor doživio je i kao prosvjetljenje, jer se naveliko trudio poboljšati vezu koja je pretrpjela brojne nedaće tijekom snimanja serijala ‘Sulejman’. Koliko novca je Burak izdvojio kako bi zaručnici i budućoj supruzi kupio zaručnički prsten kakav zaslužuje, nije poznato

tportal

Komentari

komentara