Magazin

GRAĐANI U TRAMVAJU NAPALI POLITIČARA BEZ KARTE: “Mi smo kreteni što plaćamo?”

Napisao H. H.

Veliku popularnost u proteklih mjesec dana stekao je hrvatski političar Ivan Pernar, koji trenutno obnaša funkciju saborskog zastupnika, a nakon nebrojenih kritika na račun takozvane masonske elite koju optužuje za propast Hrvatske…

Njegova popularnost konstantno je rasla, budući da je upućivao žestoke kritike HDZ-u, lošim zakonima u Hrvatskoj i lošem monetarnom sistemu, a posebno su kontroverzne bile njegove optužbe da banke uništavaju Hrvatsku i da je to utjecaj velike svjetske zavjere.

No, da nije sve tako bajno u životu Ivana Pernara te da ga njegova popularnost može itekako koštati pokazalo se u prethodnih nekoliko dana, kada ga se politički blok Živi zid, uz pomoć kojeg je Pernar stigao do mandata, gotovo odrekao zbog jedne izjave za medije, a u vezi sa vojnom akcijom Oluja. Njegova nesreća u medijima nastavila se i danas kada je “procurio” i jedan video u kojem građani Zagreba napadaju Pernara u tramvaju.

Kako prenosi hrvatski RTL, Pernar se u subotu vozio ZET-ovim tramvajem, zbog čega je u ovom vozilu javnog gradskog prevoza vladao pravi šou jer, navodno, Pernar nije ima prijevoznu kartu. Sve to je izazvalo buru reakcija njegovih saputnika, koji su se svađali sa ovim političarom, a jedan putnik je to sve uredno snimio.

 

Komentari

komentara