Magazin

Pjevačica – Poslije Dačinih izjava o njihovom braku, oglasila se i Nataša Bekvalac

Napisao admin

Pjevačica nije mogla a da ne prokomentariše stvari koje je bivši vaterpolista iznio pred kamerama. Evo i šta je rekla…


Nataša Bekvalac (foto:cure.ba)

Možda je zatvorio svoj profil na “Tviteru” ali Danilo Ikodinović i dalje je interesantan mnogima pa ga je Vesna Dedić pozvala da još jednom “pročešljaju” detalje iz njegovog života. Najupečatljiviji momenat u cijelom razgovoru bio je onaj kada je spomenuo bivšu suprugu, Natašu Bekvalac: 

– Mojim ćerkama ispričaću sve što se desilo. Samo to je škakljiva tema. Ovoj starijoj i mogu da pričam, mislim ne baš, ali ovoj mlađoj teško neke stvari mogu da ispričam. To je vezano za mene i njenu majku. A ja ne bih želio da predstavim njenu majku onako kako ne bi trebalo da je predstavim. Ja vodim računa šta pričam o njihovim majkama, i jesu njihove majke zaslužne zato što su tako dobre ali ima i katastrofalnih stvari, rekao je on. 

Par dana nakon tog razgovora, oglasila se i pjevačica: 

– Ne pada mi napamet da učestvujem u cirkusu koji Danilo pravi. Nije on ni riječ rekao o meni mnogo više je pričao o sebi, rekla je kratko Nataša za štampano izdanje “Blica”. 

Navodno, i njeni prijatelji nisu nimalo srećni što je to rekao, i stali su u odbranu pjevačice. Kakav će biti epilog cijele priče, sigurni smo da ćemo uskoro saznati. 

cure.ba

Komentari

komentara