Magazin Video

Kako se slavni bore – Pogledajte Uragan "Sandy" zajedno sa Coco (VIDEO)

Napisao admin

Coco se u pravom trenutku našla u New Yorku. Sat vremena prije nego što se oluja sručila na grad snimila je video u kojem se jasno vidi jačina vjetra.


Coco – T (foto: internet)

“Htjela sam pokazati nevjerojatnu snagu vjetra koji puše i odmah osuši kišu koja mi je pala na lice. Vani nije ni hladno, pa je atmosfera pomalo tropska,” napisala je Coco koja je u videu zaključila kako je ‘vjetar lud’.

4 sata nakon što je objavila video, kad je oluja itekako uzela maha u New Yorku, napisala je na Twitteru:

“U potpunoj smo tami. Nema struje, ulice su poplavljene. Pomalo je zastrašujuće. Osjećam se kao u seriji ‘Živi mrtvaci’,” napisala je.

Superoluja Sandy koja trenutno hara istočnom obalom SAD-a dala je i ostalim slavnim osobama povod za pisanje po društvenim mrežama.

Rob Lowe: ‘Letim kući s istočne obale i dalje od Sandy. Kad bih je barem mogao odvući sa sobom’

Pam Anderson: Nemojte u oluji zaboraviti na svoje kućne ljubimce

Whoopi Goldberg: Postoji nada kako nas ovakve nesreće čine boljim ljudima, prijateljima, majkama, očevima, sestrama, braćom…

Kendra Wilkinson: Dobro jutro svima. Nadam se da su svi na istočnoj obali dobro

Jerry Seinfeld: Gradonačelnik Bloomberg se protiv oluje bori tako što se dobro odjenuo. Pokazao je ‘pravu’ pripremljenost.

Snooki (@snooki): Lorenzova prva oluja. Čvrsto sam ga zagrlila

Michael Sorrentino (@ItsTheSituation): Držite se i ostanite sigurni tokom oluje

Legendarna glumica iz serije ‘Dinastija’ Joan Colins je napisala: ‘Ovo je pravo opsadno stanje! Prava je katastrofa što je robna kuća zatvorena! Gdje djevojka može kupovati za vrijeme uragana?’

cure.ba

Komentari

komentara