Magazin

7-godišnjakinja snimila video dok su je zlostavljali i objavila na Facebook, a onda su bajkeri pokucali na njena vrata…

Napisao H. H.

Ashley Wastakiewicz ide u prvi razred i veoma voli životinje. Ova 7-godišnja djevojčica se već godinama bori protiv zlostavljanja od strane 11-godišnjih učenika. Gotovo čitavo ljeto provodi u kući jer se plaši izaći vani kako je dječaci ne bi zadirkivali.

Ashleyina mama, Christine, kaže kako se njena kćerka osjeća usamljeno i kako je niko ne voli. Jednom su je toliko jako odgurnuli da je završila u bolnici. Od tada ima traume od nasilnih vršnjaka.

djevojcica-bajkeri-2
Njena majka je na Facebooku aktivirala stranicu pod nazivom ”Pravda za Ashley” u kojoj su svi dobri ljudi pružili podršku u njenoj borbi.
djevojcica-bajkeri-3Ashley je snimila i video u kojem je zamolila da je prestanu uznemiravati, a čekajte samo dok vidite ko se prvi ponudio braniti je. Nećete vjerovati svojim očima.

Dugogodišnji motoristi iz kluba American Veterans Motorcycle Club of Jackson su se sa punom opremom pojavili ispred njene kući i pružili joj ogormnu podršku i zaštitu.

djevojcica-bajkeri-5Nakon što je i sama sjela na njihove motore i provozala se, kazala je da se osjeća bolje i da ju je manje strah.

djevojcica-bajkeri-6

Komentari

komentara