Magazin

Tijana Cogoljević – Učenica očarala žiri nakon prve strofe

Napisao admin

Tijana Cogoljević, Kragujevčanka koja ima samo 17 godina, bila je najprijatnije iznenađenje posljednje epizode „Prvog glasa Srbije“. Nakon što je dobila pohvalu za stajling od Aleksandre Radović, kod mlade Tijane trijema je nestala, pa je pokazala da je kadra da dobro otpjeva čuvenu pjesmu „My Heart Will Go On“.


Tijana Cogoljević (foto:cure.ba)

Pozitivna sam, mlada, želim da učim i mislim da sa mnom može da se radi – rekla je Tijana, koja je pred žiri stala s kikicama i cvijetom u kosi.

Inače, ona je učenica srednje muzičke škole, a priznala je da je trijema potpuno parališe, ali da srećom ne utiče na njen glas. Dokaz tome su i tri zelena svjetla od žirija već nakon prve otpjevane strofe.

Utisak je ostavio i Novosađanin koji je sve osovojio svojom iskrenošću. Uroš Turkulov (22) je rekao da je opsjednut motorima i ženama.

– Nisam imao trijemu sve dok se nisam našao pred žirijem, tačnije dok svjetla nisu bila uperena u mene. Nije mi bilo svejedno, ali sam bio siguran u svoje pjevanje.

Od čuvene trojke, najstroža je Aleksandra – rekao je Uroš.

Priznaje da mu se najviše svidio komentar Vlade Georgieva, koji mu je rekao da je bio najbolji pjevač toga dana.

Bio sam prilično siguran u svoje vokalne sposobnosti. Kada sam počeo da pjevam, video sam njihove reakcije i bilo mi je jasno da ću proći. Svjestan sam sebe tako da sam bio siguran u to da prolazim. Dajem sve od sebe!

Pred žiri je stao i Dejan Krstović Meda (30), koji je učestvovao u istom šou-programu i prošle godine.

– Za ovih godinu dana sam radio na sebi, imao sam dosta nastupa i dosta toga sam naučio iz prve sezone. Nisam imao profesora pjevanja ali sam kroz rad i prethodno iskustvo dosta toga usavršio – kaže otkriva Meda šta se promijenilo od prošle godine kao i da sada, opravdano očekuje visok plasman.

cure.ba

Komentari

komentara