Magazin

Prvi glas Srbije – Glasom osvojila Vladu Georgieva (VIDEO)

Napisao admin

Izdvojiti se među nekoliko hiljada kandidata i oraspoložiti žiri sve je teže kandidatima u emisiji ''Prvi glas Srbije''. Međutim, upravo u tome je uspjela Milica Kaluđerović iz Herceg Novog koja ima samo 17 godina.


Milica Kaluđerović (foto:cure.ba)

Najprije je pjevala pjesmu Doris Dragojević “Malo mi za sriću triba”, a Vlado Georgiev je priznao da se naježio i oduševio njenim glasom.

– Bila sam veoma umorna i uzbuđena pred audiciju, ali nisam pokazivala trijemu. Nisam bila ni svjesna svog nastupa od silnog uzbuđenja. Imala sam malu dozu straha od Aleksandre Radović jer je ona najstroža, velika zvijezda i odličan pjevač. Na kraju sam super prošla. Nisam čak ni primijetila tokom nastupa da su mi odmah dali zeleno svjetlo – prisjeća se Milica za “Blic”.

Kako kaže, posebno joj je drago što su svi fenomenalno reagovali na njenu pojavu u takmičenju, kako žiri, tako i okruženje. Podrška naravno stiže od prijatelja i porodice.

– “Prvi glas Srbije” je definitivno stepenik ka onome što želim da postignem. Naravno, planiram da završim školu i upišem fakultet, ali muzika je definitivno moja ljubav, nešto čime želim da se bavim u životu. Voljela bih da pjevam zabavnu muziku, pop je pravac koji mi odgovara. Volim Doris Dragović i Jelenu Rozgu, a „Magazin“ slušam od malih nogu – otkriva mlada Milica koja, složili su se svi, ima glas iskusnog pjevača.

Preostaje još da se plasira u naredno kolo ovog serijala.

cure.ba

Komentari

komentara